Στο πλαίσιο της τελευταίας στάσης του πρώτου ομίλου της North Atlas League ΙΙ οι Basketball Freaks (12-9) υπέταξαν δια ..πυρός και σιδήρου το High Post (10-11) και κατέλαβαν την τέταρτη θέση (θα βρουν αντίπαλο τους People Cafe στα πλει-οφ) ενώ οι αντίπαλοι τους κατετάγησαν όγδοοι και θα αντιμετωπίσουν το Τρένο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι προηγούμενοι με 5-11 χάρη στο δίδυμο Ηρειώτη και Μαντάκου (από 5π) με τους γηπεδούχους να ακολουθούν με τον Ευαγγέλου (6π), για το 9-16 των πρώτων δέκα λεπτών.

Διατήρησαν τον έλεγχο του ρυθμού και στο δεύτερο δεκάλεπτο  καθώς οι Μαντάκος (5), Τσαπρούνης (4) και Παρασκευάς (3) πρόσφεραν σκορ, ενώ στην αντίπερα όχθη οι προσπάθειες των Κεχαγιά και Καγκάδη (από 3π) δεν έφταναν , με το αποτέλεσμα να είναι στο 21-30 στο τέλος του πρώτου μέρους.

Το High Post έφτασε σε διψήφια διαφορά μετά την ανάπαυλα , όμως η άμυνα των Freaks του έκοψε το ρυθμό και με τον Καγκάδη (7π) σιγά σιγά μείωσαν ως το 34-37 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Όλα κρίθηκαν στην τελική ευθεία. Οι γηπεδούχοι με το δίδυμο Κεχαγιά (7) και Πολίτσδου (6π) έφεραν το ματς στα ίσα. από την άλλη πλευρά ανέλαβαν δράση οι Τσαπρούνης (4), Γλύκας και Μαντάκος (από 3π) ενώ ο Παπακαλοδούκας (7π) με βόμβα 3 πόντων ισοφάρισε στα 6.5" ! Την λύση στο γόρδιο δεσμό και τη νίκη την έδωσε με buzzer beater φόλοου ο Ευαγγέλου, που έκανε το τελικό 56-54 !

Τα στατιστικά του παιχνιδιού σκιαγραφούν την εικόνα των ομάδων. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (42-36%) και βολές (62-33%), παρά τρίποντα (27-70 !!! %). Μάζεψαν τα ριμπάουντ (38-26), μοίρασαν λιγότερες ασιστ (5-14), είχαν διπλάσια κλεψίματα (8-4) και υπέπεσαν στα ίδια λάθη (από 9).

Mvp με double double ήταν ο Χρήστος Ευαγγέλου με 13 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Δημήτρης Μαντάκος που είχε 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Key player : O Παναγιώτης Κεχαγιάς με 13 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο νήμα με τους νικητές να είναι πιο ψύχραιμοι !