Σε μια σημαντική νίκη έφτασαν οι ΕΛΛΑΝΙΟΙ κόντρα στους BASKETHOOPERS με 43-52.

Το ματς ξεκίνησε με ένα 6-0 σερί για τους φιλοξενούμενους με τους Βερεντζιώτη και Χατζηδάκη. Ο Σκέντρος μείωσε αλλά και πάλι ο Τούτσης με 2/21 βολές και οι Ηριώτης και Χατζηδάκης έκαναν το 2-12. Ο Σκέντρος μείωσε ξανά αλλά ο Τούτσης απάντησε αμέσως. Ο Κυριαζής και ο Ηλιόπουλος με 1/2 βολές έκαναν το 7-16.

Στα πρώτα 2 λεπτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πλησιάσουν στους 5 με τους Παυλόπουλο και Ρηγανάκο που πέρασαν στο ματς. Όμως με ένα 12-0 σερί με τους Βερεντζιώτη, Παγούνη και Χατζηδάκη η διαφορά έφτασε στους 17. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τους Παυλόπουλο, Ρηγανάκο και Κατσαούνο με το τελικό σκορ ημιχρόνου να διαμορφώνεται στο 17-30.

Ο Λάππας με τρίποντο στο πρώτο λεπτό μείωσε στους 10 δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του αλλά ο Βερεντζιώτης με δίποντο και ο Παγούνης με τρίποντο αύξησαν ξανά τη διαφορά. Κατσαούνος, Σκέντρος και Ρηγανάκος μείωσαν εκ νέου στους 10 αλλά  οι ΕΛΛΑΝΙΟΙ με νέο σερί 7-0 έφτασαν τη διαφορά στους 17. Μια διαφορά που δεν άλλαξε ως το τέλος του δεκαλέπτου.

Ο Γλαράκης με ωραία προσπάθεια έκανε το 29-48 που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά στο ματς στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου. Οι Παυλόπουλος, Σκέντρος και Ρηγανάκος όμως μείωσαν στους 15. Ο Γλαράκης σκόραρε για το 35-52. Μέχρι το τέλος οι BASKETHOOPERS κατάφεραν να μαζέψουν τη διαφορά για το τελικό 43-52 με τον Ρηγανάκο να σκοράρει 6 πόντους και τον Σκέντρο να έχει 2/2 βολές.

MVP της αναμέτρησης ο Βερεντζιώτης με 12 πόντους και 18 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Σκέντρος με 13 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στην διαφορά του 1ου δεκαλέπτου την οποία με πολύ σταθερό μπάσκετ οι ΕΛΛΑΝΙΟΙ κατάφεραν να διατηρήσουν.