Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους Black Dragons στον αγώνα απέναντι στους BasketHoopers! 

Οι Δράκοι μπήκαν δυνατά στο ματς ξεκινώντας με ένα 2-7. Οι Baskethoopers κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς φτάνοντας στο 6-8 αλλά δυο τρίποντα των Μπακούρο και Σιαπόντη έκαναν το 6-14. Οι Black Dragons κατάφεραν να ξεφύγουν μέχρι και με 11 πόντους με τους Μπακούρο Διονύση και Αριστείδη και καλάθι από κοντά των Σιαπόντη και Νικολαίδη. Οι Baskethoopers όμως στα τελευταία λεπτά αντέδρασαν με τρίποντο του Ηλιόπουλου και καλάθι του Κυριαζή για το 18-25.

Με την έναρξη της 2ης περιόδου ο Πετρόχειλος σκόραρε για 3 και μείωσε στα δυο καλάθια τη διαφορά αλλά Νικολαίδης με γκολ φάουλ και Μπακούρος Α. απάντησαν αμέσως. Οι Baskethoopers πίεσαν έκλεψαν μπάλες και κατάφεραν να προηγηθούν για πρώτη και τελευταία φορά στο ματς με τους Παυλόπουλο και Λάππα. Οι Δράκοι όμως ξύπνησαν και έκαναν το 31-38 με πολύ καλούς τους Κολοβό και Αθανασιάδη σε αυτό το σημείο του αγώνα. Το τελικό σκορ ημιχρόνου ήταν 36-41 και το παιχνίδι ήταν ακόμα ντέρμπι.

Στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κράτησαν την επαφή με τους αντιπάλους τους αλλά από το 4ο λεπτό και έπειτα οι δράκοι με 8-0 σερί έκαναν το 44-55. Μέχρι το τέλος οι Baskethoopers σκόραραν μόλις 2 βολές ενώ οι δράκοι 12 πόντους με τον Κολοβό να σκοράρει 6 και τα αδέρφια Μπακούρου τους υπόλοιπους για το τελικό 45-67.

Με ένα σερί 14-2 οι Black Dragons πήραν ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα. Με το σκορ στο 48-81 οι Baskethoopers ήταν με την πλάτη στον τοίχο και είχαν μείνει και από δυνάμεις. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν το 52-89. Οι Σιαπόντης και Αθανασιάδης έτρεχαν στον αιφνιδιασμό με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να ακολουθήσουν. Στα τελευταία λεπτά και οι δυο ομάδες σκόραραν με τις άμυνες να έχουν χαλαρώσει και το παιχνίδι τελειώσε με τρίποντο του Αθανασιάδη για το τελικό 58-96.

MVP της αναμέτρησης ο Σιαπόντης με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ. 

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σκέντρος με 10 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Ο αγώνας κρίθηκε στην αλλαγή ρυθμού των Black Dragons στο 2ο ημίχρονο με αρκετούς αιφνιδιασμούς ενώ οι Baskethoopers έδειχναν να μένουν από δυνάμεις και λύσεις στην επίθεση.