Για την έκτη αγωνιστική της Νorth Atlasleague3 το απόγευμα της Σαββάτου στο ΟΑΚΑ οι Basket Walkers (0-4) υποδέχτηκαν τους Last Dancers (2-2) με τους δεύτερους να κατακτούν τη νίκη αποδίδοντας καλύτερα από την αρχή του αγώνα!

Τα συγκροτήματα συμβάδισαν τα πρώτα λεπτά, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με ένα ξέσπασμα χάρη στην τριπλέτα Ξυνού, Σουσανίδη (από 6) και Σ.Χ. Λυντέρη (4) πήραν το προβάδισμα παρά τις προσπάθειες του Δ.Φαφούτη (7π) με 10-18 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Δεν άλλαξε η κατάσταση στη συνέχεια. Οι "Χορευτές" με τον Σ.Χ. Λυντέρη να είναι μόνιμη απειλή (6π) συντήρησαν την απόσταση που τους χώριζε, απέναντι στο δίδυμο Γαβαλά (7) και Α.Φαφούτη (5), με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 22-30.

Το συγκρότημα του Χ.Σ.Λυντέρη με άμυνα από ατσάλι περιόρισε τους αντιπάλους τους σε μόλις 3 πόντους και με τον ίδιο να σημείωνει 5 πόντους παρέα με τον Κυριακάκη (4π), διεύρυναν τη διαφορά ως το 26-43 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι μεν γηπεδούχοι ήθελαν να επιστρέψουν (Δ.Φαφούτης 8, Νούλας 3), όμως οι Χ.Σ.Λυντέρης (6) και Σουσανίδης (4π) δεν τους επέτρεψαν να γίνουν απειλητικοί με τους Last Dancers να φτάνουν με σχετική άνεση στο ροζ φύλλο με το δίκαιο 40-58 !

Mvp του αγώνα ήταν με double double ο Κώστας Σουσανίδης. Είχε 14 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 4 λάθη. Ο αλάνθαστος Παναγιώτης Γαβαλάς ξεχώρισε για τους ηττημένους με 8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ,1 κλέψιμο και ένα κόψιμο.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Στέργιος  Χ. Λυντέρης με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα και 4 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στην ευστοχία και την αποτελεσματικότητα των νικητών!