Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας του Atlas Summer League (group 4), οι Basket Walkers αναμετρήθηκαν με τους Touvlakers. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο με τους φιλοξενούμενους να ξεφεύγουν από νωρίς στο σκορ, να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να κερδίζουν με σκορ 56-84!

Οι Touvlakers έδειξαν τις προθέσεις τους από το 1ο δεκάλεπτο. Με τρομερή ευστοχία, πάθος αμυντικά και πολλά τρεξίματα δημιούργησαν μια διαφορά 15 πόντων. 8-23 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Walkers να ξεκινάνε νευρικά το παιχνίδι. Για τους γηπεδούχους 1 τρίποντο πέτυχε ο Νούλας. 4 τρίποντα έβαλε ο Μαρίνος και 3 καλάθια ο Λαδιάς για τους φιλοξενούμενους.

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και η 2η περίοδος. Οι Touvlakers συνέχισαν να είναι εύστοχοι πίσω από τα 6.75, αμυντικά ήταν αδιαπέραστοι και στέλνοντας την διαφορά στους 34 πόντους «καθάρισαν» το παιχνίδι. Στην αντίπερα όχθη οι Basket Walkers πλήρωσαν τα αμυντικά τους παραπτώματα. 4 παίχτες σκόραραν για τους Walkers στην περίοδο. 7 πόντους είχε ο Λαδιάς, 6 ο Τζιρίτης και 5 ο Κοντζαμπάσης για τους εκπληκτικούς Touvlakers.

Οι Walkers ξύπνησαν στο 3ο δεκάλεπτο. Ανασυγκροτήθηκαν αμυντικά, πέτυχαν 23 πόντους, δέχθηκαν 11 και έφεραν την διαφορά σε πιο «γήινα» πλαίσια. Οι Touvlakers επαναπαύθηκαν και το πλήρωσαν. Για τους γηπεδούχους 8 πόντους πέτυχε ο Μπέτσης και 5 ο Νόυλας. 7 είχε ο Λαδιάς για τους Touvlakers.

Στην διαδικαστικού χαρακτήρα 4η περίοδο οι Touvlakers πάτησαν ξανά το πόδι στο γκάζι και έστειλαν την διαφορά ξανά στα ύψη. 56-84 ήταν το τελικό σκορ με το επιμέρους να είναι 17-23. Για τους νικητές 4 τρίποντα πέτυχε ο Μαρίνος. 9 πόντους είχε ο Φαφούτης για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Λαδιάς με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ (3-2), 2 ασίστ, 6 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 6 λάθη σε 32 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Φαφούτης με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ (3-6), 4 ασίστ, 5 κλεψίματα και 3 λάθη σε 36 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Μ. Κοσκέρας με 11 πόντους, 13 ριμπάουντ (10-3), 5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 29 λεπτά συμμετοχής!