Για την πρώτη φάση του Atlasbasket Cup οι BASKET WALKERS αντιμετώπισαν στο O.A.K.A τo TΡΕΝΟ το οποίο ύστερα από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, επέβαλλε το ρυθμό στο παιχνίδι επικρατώντας αρκετά εύκολα παίρνοντας με το σπαθί τους την πρόκριση στην επόμενο γύρο της διοργάνωσης!

Οι BASKET WALKERS ξεκίνησαν πιο δυναμικά το παιχνίδι με τον Φαφούτη να κάνει ζημιά κάτω από τα καλάθια, αλλά έμειναν γρήγορα από δυνάμεις καθώς παρατάχθηκαν με μόλις 6 άτομα.

Μετά το time out που κάλεσε εσπευσμένα το ΤΡΕΝΟ, οι παίχτες του πάτησαν γκάζι και δεν κοίταξαν ποτά ξανά πίσω με τον Κίντο να δημιουργεί και τον Δημητρίου να πυροβολεί από τα 6,75 πετυχαίνοντας 3 τρίποντα, οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν την ανάπαυλα προηγούμενοι με 17 πόντους διαφορά.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε ο ρυθμός. Το ΤΡΕΝΟ μοίρασε τον χρόνο σε όλους του παίχτες και με τον Τσιμώτα να πρωταγωνιστεί σε αυτό το σημείο, η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 24 πόντους και τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με το ΤΡΕΝΟ να φτάνει σε μία εύκολη επικράτηση και να περνά στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο Τσιμώτας (14π, 7ρ, 4ας)

Καθοριστικός ως Κλειδί του αγώνα ήταν και ο Μπομπέρ Δημητρίου (15π,2ρ).

Για τους ΒΑSKET WALKERS οι οποίοι έμειναν από δυνάμεις, ξεχώρισαν οι αφοί Φαφούτη.

 Τα ομαδικά στατιστικά αναπαριστούν τα δεδομένα εντός των γραμμών. Οι νικητές σούταραν  καλύτερα και κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (49-42) και στις τελικές πάσες (18-10).

 Που κρίθηκε το παιχνίδι : Στην μεγαλύτερη ευστοχία των παιχτών του ΤΡΕΝΟΥ από τα 6.75 καθώς και στο γεγονός ότι οι BASKET WALKERS έμειναν από δυνάμεις σχετικά γρήγορα