Δε δυσκολεύτηκαν οι ANARXOI PISTOLS να κάμψουν την αντίσταση της BASXETONIA παίρνοντας τη νίκη με 58-70.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους με 5 πόντους του Σαβέριου. Μέχρι το 8-8 το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο  με τους PISTOLS να ισοφαρίζουν με τους Μυκονιάτη, Μπανταβάνη και Ραβαζούλα. Με πολύ καλό μπάσκετ και  καλάθια των Πλατή και Τσακίρη κατάφεραν να προηγηθούν με 8-13 σκορ δεκαλέπτου.

Το 2ο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς. Οι PISTOLS με ένα σερί 9-2 έκαναν το 12-22 με τους Λαυκίδη, Δημητράκη Τσακίρη και Γιατρά. Ο Στρατηγόπουλος με 2/2 βολές και 1 δίποντο μείωσε αλλά ο Γιατράς απάντησε αμέσως. Με καλάθια των Μεγαγιάννη και Καισίδη η διαφορά έπεσε στους 6 αλλά ο Ραβαζούλας μέσα από τη ρακέτα, το τρίποντο του Κούμπουρου και καλάθια των Μπανταβάνη και Ραβαζούλα έκαναν το 22-35.

Με καλάθια των Μυκονιάτη και Ραβαζούλα η διαφορά έφτασε στους 17. Ο Βαρδαβάς όμως με έμμεσο τρίποντο μείωσε για να ακολουθήσουν και 3 πόντοι του Σαβέριου για το 28-39. Οι PISTOLS όμως με νέο τρίποντο του Κούμπουρου και εύστοχες βολές έκαναν το 29-44. Μπανταβάνης και Τσακίρης αύξησαν κι άλλο τη διαφορά για να μειώσουν οι γηπεδούχοι με τους Μεγαγιάννη και Καισίδη. Το δεκάλεπτο έκλεισε στο 35-50.

Η BASXETONIA ξεκίνησε καλύτερα το 4ο δεκάλεπτο μειώνοντας με τους Στρατηγόπουλο και Μεγαγιάννη. Ο Γιατράς με 6 πόντους του έκανε το 43-58 για να ακολουθήσει τρίποντο του Μεγαγιάννη ξανά και καλάθι του Βαρδαβά. Ο Κούμπουρος ευστόχησε στο 3ο του τρίποντο  ενώ ο Πλατής έκανε το 51-65. Το 51-68 με νέο τρίποντο του Κούμπουρου έδινε διαστάσεις στη νίκη των PISTOLS. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στους 12 με τρίποντο του Σαβέριου για το τελικό 58-70.

MVP της αναμέτρησης ο Κούμπουρος με 16 πόντους και 4 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Μεγαγιάννης με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε στο 2ο δεκάλεπτο και την διαφορά ασφαλείας που απέκτησαν οι ANARXOI PISTOLS, μια διαφορά που κράτησαν χωρίς να απειληθούν σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι.