Σε ένα φινάλε για γερά νεύρα εξελίχθηκε το παιχνίδι BASXETONIA-OLD DOGS με τους πρώτους να πανηγυρίζουν τη νίκη με 51-49.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο Μανιουδάκης ήταν μια ομάδα μόνος του σκοράροντας 12 από τους 13 πόντους της ομάδας του με το σκορ στο 13-13. Οι Σκαφίδας, Παπαγεωργίου και Μιχαηλίδης Ν. οι σκόρερς των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Στρατηγόπουλο για να ισοφαρίσει με 2/2 βολές ο Κούρβας. Το 18-16 έγραψε ο Κασδαναστάσης με 2/2 βολές.

Στην αρχή του 2ου δεκαλέπτου καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι όμως με ένα ξέσπασμα 8-0 πήραν τα ηνία με τους Σαβέριο και Μανιουδάκη να κάνουν τη διαφορά. Ο Παπαγεωργίου όμως με 2/2 σουτ κατάφερε να μειώσει ενώ ο Μανιουδάκης και πάλι έκανε το 29-22.

Ο Στρατηγόπουλος ξεκίνησε με καλάθι το 2ο ημίχρονο, οι Παπαγεωργίου και Παναγούλιας μείωσαν ενώ ο Μεγαγιάννης έκανε το 34-26. Ο Βαρδαβάς μετά από επιθετικό ριμπάουντ έδωσε διαφορά 10 πόντων στην ομάδα τους. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η BASXETONIA έχει τον έλεγχο οι φιλοξενούμενοι με ένα ξέσπασμα με 2/2 βολές του Κούρβα, τρίποντο του Μαμουνάκη και νέα καλάθια των Κούρβα και Μιχαηλίδη Ν. πλησίασαν στον πόντο.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν το απόλυτο ντέρμπι. Οι OLD DOGS κατάφεραν να προηγηθούν με τον Κούρβα για το 39-42. Με 1/2 βολές του Μανιουδάκη και τρόποντο του Στρατηγόπουλου οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα. Ο Σαβέριος έκανε το 45-42 για να απαντήσει αμέσως ο Μιχαηλίδης. Το ματς ήρθε στην κόψη του ξυραφιού με το τρίποντο του Παπαγεωργίου που έκανε το 47-47! Ο Σαβέριος όμως με τεράστιο τρίποντο έδωσε αέρα 3ων πόντων στην ομάδα του λίγο πριν το τέλος. Ο Παναγούλιας μείωσε στον πόντο αλλά ο Μανιουδάκης με 1/2 βολές στο τέλος έκανε το 51-49 που ήταν και το τελικό σκορ.

MVP της αναμέτρησης ο Μανιουδάκης με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ.

για τους OLD DOGS ξεχώρισε ο Μιχαηλίδης Νίκος με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στο τεράστιο τρίποντο του Σαβέριου λίγο πριν το φινάλε και στην συγκέντρωση των γηπεδούχων στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα.