Το εμπόδιο των Beaux Gosses κατάφεραν να περάσουν οι Κ9 Bulls, καθώς το βράδυ της Κυριακής έφυγαν νικητές από το ΟΑΚΑ. 56-68 ήταν το τελικό σκορ αυτής της όμορφης αναμέτρησης που στιγματίστηκε από τα τρίποντα, τις σκληρές επαφές και την παρουσία του Νίκου Χατζή. Το παιχνίδι έλαβε μέρος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας!

Πολύ καλύτερα ξεκίνησαν στο 1ο δεκάλεπτο οι Κ9. Παίζοντας ολοκληρωμένο και απόλυτο μπάσκετ έφτασαν μέχρι και το 0-13. Οι Bulls βασίστηκαν στην επιθετική δεινότητα του Πριτσιούλη και στην καλή αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας. 12-22 ήταν το σκορ στο τέλος του δεκαλέπτου. 13 πόντους είχε ο Πριτσιούλης, ενώ  από 5 είχαν Αποστολόπουλος και Σκρέμπος για τους γηπεδούχους.

Στο -4 έφτασαν οι Gosses στην 2η περίοδο. Βρίσκοντας ρυθμό, οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν το σοκ του 1ου δεκαλέπτου και επέστρεψαν δυνατά στην διεκδίκηση του αγώνα. 6 πόντους πέτυχε ο Σκρέμπος φτάνοντας τους 11 στο ημίχρονο, ενώ 1 τρίποντο είχε ο Φιλιππής. 4 είχε ο Χατζής και 3 ο Πριτσιούλης για τους Κ9 Bulls. 17-11 ήταν το επιμέρους σκορ.

Σε διψήφιο αριθμό και συγκεκριμένα στους 11 πόντους έστειλαν την διαφορά οι Κ9. Σε 1 δεκάλεπτο που θύμισε το 1ο, οι Bulls είδαν τον Πριτσιούλη να σταματάει στους 13 πόντους. Ο αμέσως επόμενος σκόρερ ήταν ο Χατζής με 3. Για τους Gosses που δεν είχαν απάντηση στην επιθετική μανία του Πριτσιούλη, 5 πόντους είχε ο Μαυρογιαννάκης και 4 ο Σκρέμπος. 9-16 ήταν το επιμέρους σκορ.

Με την διαφορά στους 11 πόντους, οι K9 Bulls είχαν τον 1ο στην 4η και τελευταία περίοδο. Μπορεί οι Gosses να προσπάθησαν και να έριξαν χαμηλά την διαφορά, αλλά στο τέλος έμειναν από δυνάμεις και ενέργεια. Ως άμεση συνέπεια, οι Κ9 έστειλαν την διαφορά στους 12 και κλείδωσαν την νίκη. 56-68 ήταν το τελικό σκορ. 3 τρίποντα πέτυχε ο Φιλιππής για τους ηττημένους, ενώ από 6 πόντους είχαν Καλογεράκος και Πριτσιούλης για τους νικητές!

Mvp του αγώνα ήταν ο Μ. Πριτσιούλης με 35 πόντους, 2 ριμπάουντ (1-1), 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 32 λεπτά συμμετοχής. Ο Π. Αποστολόπουλος ξεχώρισε για τους ηττημένους με 11 πόντους, 8 ριμπάουντ (6-2) και 1 κλέψιμο σε 24 λεπτά.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Νίκος Χατζής με 11 πόντους, 14 ριμπάουντ (12-2), 6 ασίστ και 2 λάθη σε 29 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε στα τρίποντα και στις βολές που πέτυχε ο Πριτσιούλης στο 4ο δεκάλεπτο!