Για την έβδομη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της North Atlasleague2 το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ οι Blue Sharks Neurolife (2-4) υποδέχτηκαν τον ισόβαθμο Μορφέα και με άξονες την σιδερένια τους άμυνα και το επιθετικό ταλέντο του Τομαρά κυριάρχησαν φτάνοντας στην τρίτη τους νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος !

Μέτριο το ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες που έψαχναν το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι χωρίς μεγάλη επιτυχία. Ο Τομαράς ήταν ο πιο παραγωγικός με 5 πόντους για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν με 8-4 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια οι Blue Sharks με τον Τομαρά να βομβαρδίζει (11 πόντοι με τρία τρίποντα) άνοιξαν το ρυθμό και παρά την προσπάθεια του Ρήγα (4π) πήραν διψήφια διαφορά (23-12) στου δρόμου τα μισά.

Μετά την ανάπαυλα οι Καρχαρίες καθάρισαν τη μπουγάδα με πολύ καλή άμυνα. Μπορστά ο Τομαράς έκανε τα δικά του με 10 πόντους, με τους Τζανάκη, Σκιαδόπουλο και Πέππα να σημαδεύουν σωστά από τα 6.75 διευρύνοντας την απόσταση ως το 42-18 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι έριξαν ταχύτητα, με τον Ανδρικόπουλο (7) να βρίσκει χώρους για τον Μορφέα, που μείωσε ως το συνολικά δίκαιο τελικό 46-29.

Στα στατιστικά της αναμέτρησης οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα (δίποντα 25-19, τρίποντα 36-8% και βολές 50-20%). Μάζεψαν τα ριμπάουντ (51-48), έδωσαν πιο λίγες ασιστ (9-11), είχαν λιγότερα κλεψίματα (1-5) και ένα παραπάνω λάθος (9-8).

Mvp του αγώνα με double double ποιός άλλος από τον Ανδρέα Τομαρά με 28 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 κόψιμο & 3 λάθη. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Παναγιώτης Ανδρικόπουλος που είχε 9 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί: Ο Ηλίας Σκιαδόπουλος με 4 πόντους, 17 ριμπάουντ, 3 ασίστ και δύο λάθη.

Που κρίθηκε το παιχνίδι :  Στην παρουσία του Τομαρά και την τρομερή άμυνα των νικητών!