Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας για το 2ο group, οι Blue Sharks Neurolife υποδέχθηκαν την Flair BC. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο με τις 2 ομάδες να παίζουν σκληρό, αλλά ορθολογικό και όμορφο μπάσκετ. 61-42 ήταν το τελικό σκορ με τους «καρχαρίες» να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη!

Πολύ δυνατά μπήκαν οι «καρχαρίες» στο 1ο δεκάλεπτο. Με πολύ όρεξη και άμυνα για σεμινάριο, οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Δέχθηκαν 4 πόντους, πέτυχαν 14 και δημιούργησαν μια διαφορά 10 πόντων. Ανήμπορη να αντιδράσει ήταν η FBC! 2 τρίποντα έβαλε ο Σακελλαρόπουλος και 4 πόντους ο Τομαράς. Για την FBC από 1 καλάθι πέτυχαν Λαυκίδης και Σταύρου.

Στους 6 πόντους έπεσε η διαφορά στην 2η περίοδο. Η FBC πάτησε το πόδι στο γκάζι και έδειξε να συνέρχεται από το «κάζο» του 1ου δεκαλέπτου. 10-14 ήταν το επιμέρους σκορ με τους «καρχαρίες» να βλέπουν, ότι δεν έχουν εύκολο έργο εν τέλει! Όλους τους πόντους της ομάδα του έβαλε ο Τομαράς (10). Από 4 είχαν Μπανταβάνης και Λαυκίδης για τους φιλοξενούμενους.

Στο +12 έφτασαν οι γηπεδούχοι στο 3ο δεκάλεπτο. Οι BSN επέβαλλαν εκ νέου τον γρήγορο ρυθμό τους, έβαλαν την μπάλα στο καλάθι και πέτυχαν 17 πόντους. Κολλημένη επιθετικά ήταν η FBC που έβαλε μόλις 11 πόντους και έμεινε πίσω στο σκορ. 7 είχε για τους Sharks ο Τομαράς. 5 είχε ο Σταύρου και 4 ο Μπανταβάνης για την Flair!

Οι «καρχαρίες» καθάρισαν το παιχνίδι στην 4η περίοδο. Έστειλαν την διαφορά στους 19 πόντους και έδειξαν γιατί είναι τόσο καλή ομάδα. 20-13 ήταν το επιμέρους σκορ με την FBC να γνωρίζει μια νέα ήττα. 61-42 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα. Για τους νικητές 8 είχε ο Σκιαδόπουλος και 5 ο Πέππας Ε.5 είχε για τους ηττημένους ο Μπανταβάνης!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Τομαράς με 29 πόντους, 9 ριμπάουντ (3-6), 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 35 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Λαυκίδης με 9 πόντους, 11 ριμπάουντ (7-4), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 32 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Γ. Σακελλαρόπουλος με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0), 4 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 38 λεπτά συμμετοχής!