Με ήητα αποχαιρέτησαν τη σεζόν οι Bucadors όταν στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της North Atlas League ΙΙΙ φιλοξένησαν τους Munchies Reloaded την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τους δεύτερους να είναι άκρως αποτελεσματικοί στα μετόπισθεν.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά προηγόύμενοι με 2-12 χάρη στους Λεντζάκη (7), Κοκκωνάκη (4) και το τρίποντο του Καρανίκα, στο οποίο απάντησε ο Κομμεσάριος (3), με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 7-16.

Οι άμυνες κυριάρχησαν και στη συνέχεια. Οι munchies διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης με τους Αδαμόπουλο (3) και Λεντζάκη (2) καθώς από την άλλη πλευρά σκόραραν μόνο οι Βοτσαρης, Ησαϊας και Κομμεσάριος (από 2π), για το 13-22 του πρώτου ημιχρόνου.

Η διαφορά μεγάλωσε στην επανάληψη. Και αυτό συνέβει γιατί οι Bucadors σκόραραν μόλις 3 πόντους με τον Δημολιάνη, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν πλήρως οι αντίπαλοι τους με το δίδυμο Αδαμόπουλου (5) και Λεντζάκη (4) , φτάνοντας σε σχεδόν διπλό σκορ (16-31) στο τριαντάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι στην τελική ευθεία. Αρχικά με σερί 8-0 με τους Βοτσαρη (5), Κρουσταλη και Ησαϊα (από 4π). Οι Munchies απάντησαν με το τρίποντο του Αδαμόπουλου  και τον Λεντζάκη με τους Βucadors να κάνουν εκ νέου σερί 7-0 που όμως δεν ήταν αρκετό, καθώς ναι μεν μείωσαν σε 31-36 (που ήταν και το τελικό) αλλά δεν έφτασαν σε απόσταση βολής.

Η ομαδική στατιστική αποθανατίζει τα συμβάντα της αναμέτρησης. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα εντός πεδιάς (δίποντα 24-31%, τρίποντα 16-18%) πλην των βολών (50-23%). Μάζεψαν τα ίδια ριμπάουντ (από 43), ήταν πιο δημιουργικοί (3-6 ασιστ), έκλεψαν λιγότερες μπάλες (4-2) και είχαν λιγότερα λάθη (6-4).

Mvp του αγώνα ήταν ο αλάνθαστος Δημήτρης Κοκκωνάκης με 6 πόντους, 9 ριμπάουντ και 1 μπλοκ. Ο Γιάννης Ησαϊας ξεχώρισε για τους ηττημένους με 6 πόντους, 10 ριμπάουντ και 1 μπλοκ.

Key player: Ο παίκτης-κλειδί ήταν ο δίχως λάθη Γιάννης Λεντζάκης έχοντας 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην απόδοση των νικητών και την άμυνα τους στα τρία πρώτα δεκάλεπτα !