ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ORLANDO TRAGIC!

 

Το βράδυ της Πέμπτης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α3 στην all star arena, οι Bucadors αντιμετώπισαν την Orlando Tragic. Σε μονόπλευρο εξελίχθηκε το παιχνίδι, καθώς η Tragic, επέβαλλε από νωρίς τον ρυθμό της και «καθάρισε» το ματς από το 1ο ημίχρονο. 49-76 ήταν το τελικό σκορ!

Η αρχή έγινε για τους γηπεδούχους από το 1ο δεκάλεπτο. Η Orlando Tragic μπήκε φουριόζα στο παρκέ και πήρε σβάρνα τους Bucadors. Έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο, ευστόχησε από παντού πετυχαίνοντας 24 πόντους, ενώ δέχθηκε μόλις 7 (+17). 6 πόντους είχε ο Αγγελόπουλος, 5 ο Αβαράκης, 4 ο Κομιανός και 1 τρίποντο έβαλε ο Γκόρος. Τελείως εκτός ρυθμού ήταν οι Bucadors που είδαν Κρουστάλη, Μελαχροινό και Τζωρτζόπουλο να έχουν από 1 καλάθι.

Στο +20 έφτασε η διαφορά στην 2η περίοδο της αναμέτρησης. Οι Bucadors αυτή την φορά μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι και κόντραραν στα ίσια την Tragic. 16-19 ήταν το σκορ της περιόδου. Κουπί για τους γηπεδούχους τράβηξε με 10 πόντους ο Κομεσσάριος. 7 πόντους είχε ο Αβαράκης και 5 ο Κομιανός για τους φιλοξενούμενους.

Ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο, κάτι που φαίνεται και από το 14-14 της περιόδου. Για τους γηπεδούχους 6 διαφορετικοί παίχτες σκόραραν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς η διαφορά ήταν στους 20 πόντους. Σχεδόν όλη η ομάδα του Olrando σκόραρε, καθώς οι παίχτες δοκίμαζαν διαφορετικά πράγματα, λόγω της μεγάλης απόστασης από τους Bucadors.

Με την διαφορα στους 20 υπέρ του Orlando, διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η 4η και τελευταία περίοδο. Μπορεί το αποτέλεσμα να είχε ουσιαστικά κριθεί, αλλά η Orlando Tragic δεν άφησε το πόδι από το γκάζι, στέλνοντας την διαφορά στους 27! 12-19 ήταν το σκορ της περιόδου και 49-76 το τελικό του αγώνα! Για τους Bucadors 2 καλάθια πέτυχε ο Μελαχροινός. 5 πόντους είχε ο Αβαράκης και 4 ο Κομιανός για τους νικητές!

Mvp του αγώνα ήταν ο Σ. Κομιανός με 13 πόντους, 11 ριμπάουντ (8-3), 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη σε 32 λεπτά συμμετοχής. Ο Π. Δημολιάνης ξεχώρισε για τους ηττημένους με 8 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2), 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 1 λάθος σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ν. Αγγελόπουλος με 15 πόντους, 15 ριμπάουντ (11-4) και 2 λάθη σε 26 λεπτά αγώνα!

Το ματς κρίθηκε σχετικά νωρίς και πιο συγκεκριμένα από το 1ο ημίχρονο όπου η διαφορά έφτασε τους 20 πόντους!