Αήττητο ήταν και πάει για τους Bulldogs. Τα βρήκαν σκούρα με τους Απροσάρμοστους.

 

Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα στους πρωτοπόρους και αήττητους Bulldogs και τους διώκτες του Απροσάρμοστους. Στο τέλος του αγώνα οι 2 ομάδες είναι μαζί στην κορυφή, με ρεκόρ 6-1 . Καθώς οι Απροσάρμοστοι έσπασαν το αήττητο των Bulldogs με το τελικό σκορ να γράφει 60-70.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ ισορροπημένα με το σκορ να βρίσκεται στο 5-5. Σε εκείνο το σημείο ένα σερί 9-0 με Καλογερόπουλο και Σωτηρίου για τους Απροσάρμοστους έφερε το σκορ στο 5-14. Για να μειώσει με το buzzer bitter τρίποντο ο Λουλούδης για τα «Σκυλιά» στο 10-16 του πρώτου δεκαλέπτου.

 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Απροσάρμοστοι πάτησαν καλυτέρα στο παρκέ και με οργανωτή τον Καλογερόπουλο που μοίραζε τη μία ασίστ μετά την άλλη και επιθετικό πλουραλισμό με Γαζή , Σωτηρίου , Μητροφάνη πήγαν τη διαφορά στο +13 και το 24-37. Για να έρθει πάλι ο Λουλούδης με buzzer και να κλείσει το ημίχρονο στο 27-37.

 

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι ρόλοι αντιστράφηκαν και τα Bulldogs έκαναν την αντεπίθεση τους. Με ένα επιμέρους σκορ 12-4 από Πετάκο, Δρεκόλια και Τσιλιμπάρη μείωσαν στο 39-41.  Για να κλείσει τελικά η περίοδος στο +4 και το 46-50 για τους Απροσάρμοστους από ασίστ του Καλογερόπουλου και καλάθια των Σαχινίδη , Σωτηρίου.

 

Τελευταία περίοδος θα έκρινε και τον τελικό νικητή. Με τους Απροσάρμοστους να βρίσκουν στο πρόσωπο του Κανδύλα (7π) έναν νέο πρωταγωνιστή και μαζί με τους Σαχινίδη και Μητροφάνη, βρήκαν τις λύσεις στα προβλήματα που τους έβαλαν ο Δρεκόλιας με τον Πετάκο και το Χρηστίδη. Έτσι φτάσαμε στο τελικό 60-70 και την πρώτη ήττα των Bulldogs αλλά και την επιστροφή των Απροσάρμοστων στην κορυφή του ομίλου.

 

Για τους Bulldogs  ξεχώρισε ο Λουλούδης με 14π , 5ρ, 7 ασίστ αλλά και 5 λάθη με 14 στο eff.

 

MVP: Ο Πανούλης γιατί τον αγαπάω κέρδισε τον τίτλο του mvp αγγίζοντας το triple double με 10 πόντους 5/8β. 1/6δ. 1/5τρ. 9ρ.(6-3) 10ασ. και 16 eff!!!

Παίκτης-Κλειδί: Ο Σωτηρίου με 17π και 14ρ (11-3) και 4 κλ έκανε τη διαφορά μέσα στη ρακέτα.

Που κρίθηκε το ματς: Στις περισσότερες λύσεις που είχαν οι Απροσάρμοστοι, αλλά και στα αρκετά νευρά των Bulldogs .