Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός», της Καισαριανής, οι Bulldogs αντιμετώπισαν τους Sun City Drink Team  για την 20η αγωνιστική της Atlas League 2 (Ανατολή), με τους γηπεδούχους να επικρατούν εύκολά, με 85-65.

Στο παιχνίδι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, προς τιμήν του Γιάννη Νταλαμπίρα, πρώην παίκτη του Risko, που πλέον δεν βρίσκεται κοντά μας.  Το πρώτο καλάθι ήρθε από τον Στρατηγαρέα, με σουτ έξω από τα 6.75. Ο forward των «ασπρόμαυρων», συνδέθηκε και πάλι με τον ίδιο τρόπο με το καλάθι, λίγο αργότερα για το 13-10. Το προβάδισμα για την Drink Team, ήρθε μετά από πέντε συνεχόμενους πόντους του Λόη (15-17), ενώ η περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 19-19.

Το δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο. Ο Τσοπουρίδης με καλάθι από κοντά, έκανε το 19-21 και ο Νούσιος στη συνέχεια, με μακρινό σουτ, το 24-27. Κάπου εκεί, οι Bulldogs ανέβασαν ρυθμούς και «έτρεξαν» ένα επιμέρους 17-3, με πρωταγωνιστές τους Στρατηγαρέα και Γιαννικόπουλο. Οι «μπλε» σκόραραν με τον Λόη (1/2 βολές και ένα δίποντο), μετά από αντιαθλητικό που χρεώθηκε ο Σπανίδης, με τον Τσοπουρίδη να πετυχαίνει γκολ-φάουλ στην επόμενη φάση, για το 41-36.

Το Β΄μέρος ξεκίνησε από το 43-38. Οι γηπεδούχοι όμως, «μπήκαν» αποφασισμένοι να απλουστεύσουν την υπόθεση νίκης. Ο Νταουντάκης και ο τρομερός για ακόμα μία φορά Παντσιόπουλος, ανέβασαν τη διαφορά και πάλι σε διψήφια νούμερα (51-38), ενώ αργότερα ανέβηκε στο +17 (61-44), μετά από τρίποντο του Γιαννικόπουλου, με την περίοδο να ολοκληρώνεται με 63-46, χάρη σε καλάθι του Στρατηγαρέα.

Διαδικαστικού χαρακτήρα τα τελευταία δέκα λεπτά. Ο Λόης προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά, αλλά με τον Αρβανίτη απόντα και τον Τσοπουρίδη μόνο συμπαραστάτη, τα στηρίγματα ήταν λίγα. Ο Τσόλιας, πέτυχε ένα καλάθι για το 71-57 και ο Τσοπουρίδης με σουτ τριών πόντων, έκανε το 75-63, αλλά τα «σκυλιά», τελείωσαν τον αγώνα με επιμέρους 10-2, για το τελικό 85-65, που τους έδωσε τη 16η νίκη τους, την ίδια ώρα που οι «ήλιοι» παρέμειναν στις 8, όσες και το Milfwaukee και μεταξύ τους θα κριθεί το τελευταίο εισιτήριο της κατηγορίας για τα play-off.

MVP: Ο Γιώργος Παντσιόπουλος πραγματοποίησε double-double 27 πόντων και 19 ριμπάουντ, μοιράζοντας και τρεις τάπες, σε μία βραδιά όπου συγκέντρωσε 40 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Παίκτης κλειδί: Εξαιρετικός και ο Παναγιώτης Στρατηγαρέας, με double-double επίσης, 21 πόντους, 13 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και εφτά ασίστ, με +21EFF.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ιορδάνης Τσοπουρίδης με 28 πόντους, 12 ριμπάουντ, μία ασίστ και 19EFF.

Που κρίθηκε το ματς: Οι Bulldogs μάζεψαν 24 παραπάνω ριμπάουντ (60-36) και μοίρασαν 13 παραπάνω ασίστ (24-11), στατιστικά που δείχνουν πως υπερίσχυσαν κόντρα στους αντιπάλους τους.