Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός», της Καισαριανής, οι Bulldogs αντιμετώπισαν τους Τσακορούκουνες για την 21η αγωνιστική της Atlas League 2 (Ανατολή), με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 87-80, σε μία συναρπαστική αναμέτρηση που κρίθηκε στην παράταση (κ.δ. 71-71).

Ο Βύνιος πέτυχε το πρώτο καλάθι της αναμέτρησης, με το δεύτερο να έρχεται από τον Κεκερή, μετά από περίπου τέσσερα αγωνιστικά λεπτά. Ο Κυριαζής σκόραρε για τρεις και στην επόμενη επίθεση των «κιτρίνων», ο Λάμπρου, με τον ίδιο τρόπο, διαμόρφωσε το σκορ σε 4-8. Ο Κεκερής με τέσσερις συνεχόμενους πόντους ισοφάρισε σε 8-8 και η περίοδος ολοκληρώθηκε με 10-10, μετά από καλάθια των Μπιτσάκου και Αρτινού.

Ο Βύνιος σημείωσε και πάλι το πρώτο καλάθι στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά η είσοδος του Λουλούδη στην αναμέτρηση, «νοικοκύρεψε» την επίθεση των Bulldogs που βρήκαν τρίποντο με τον Γιαννικόπουλο, προτού ο playmaker τους σκοράρει τέσσερις αναπάντητους πόντους για το 17-12. Οι «Τσάκο» αντέδρασαν, με σερί 7-0 (18-19), που ξεκίνησε με γκολ-φάουλ του Αρτινού και τέσσερις πόντους του Χρονόπουλου. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 35-31 για τους γηπεδούχους, μετά από έμμεσο τρίποντο του Νταουντάκη.

Το Β΄μέρος ξεκίνησε με σουτ έξω από τα 6.75 των Λουλούδη και Αρτινού, με τον οργανωτή των φιλοξενούμενων να ανεβάζει επιθετικούς ρυθμούς στο σκοράρισμα, να «βγάζει» ορισμένες εξαιρετικές συνεργασίες με τον Βύνιο ο οποίος μετέτρεψε τις πάσες του σε καλάθια και η ομάδα τους ανέκτησε το προβάδισμα με 44-46. 

Η τέταρτη περίοδος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες ισόπαλες στους 53 πόντους. Ο Αρτινός και ο Χρονόπουλος με τρίποντο έδωσαν «αέρα» πέντε πόντων στους «κιτρίνους», αλλά ένα σερί 6-0 με έμμεσο τρίποντο από Λουλούδη και άμεσο από Νταουντάκη, έδωσαν και πάλι προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους» με 59-58. Με το σκορ στο 62-62, ο Λουλούδης χρεώθηκε Τεχνική Ποινή για διαμαρτυρία και πήγε στον πάγκο για να ηρεμήσει, με τον ίδιο λίγο αργότερα και αφότου επανήλθε στο παρκέ, να σκοράρει πέντε συνεχόμενους πόντους και να βάζει σε «θέση ισχύος» την ομάδα του (70-66). Με 1:33 να απομένουν το ματς έγινε «μπουρλότο», καθώς ο Νταουντάκης μετά από σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Χρονόπουλο, «ξέσπασε» και χρεώθηκε με Τεχνική Ποινή. Ο Χρηστίδης που πήρε τη θέση του, ευστόχησε σε 1/2 βολές από το φάουλ και ο Παπουτσής με 2/2 βολές από την Τ.Π μείωσε σε 71-68. Ο Σταφυλαράκης, 47 δεύτερα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας μείωσε σε 71-70 και είχε την ευκαιρία να «κλέψει» την νίκη για την ομάδα του, καθώς με 11’’ να απομένουν, οδηγήθηκε στην γραμμή, αλλά ευστοχώντας σε μία από τις δύο ελεύθερες βολές, το παιχνίδι οδηγήθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο.

Το σερί για τους Τσακορούκουνες διευρύνθηκε και στην παράταση, καθώς οι φιλοξενούμενοι πλέον είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους, αφού «επέστρεψαν» από ένα θεωρητικά χαμένο ματς και με νέο 9-0 και πρωταγωνιστή σε αυτό το διάστημα τον Βύνιο, προηγήθηκαν με 80-71 και έβαλαν τις βάσεις για την τελική επικράτηση με 87-80. Μετά τη σπουδαία τους νίκη, οι Τσακορούκουνες παρέμειναν στην πέμπτη θέση (12-9), σε ισοβαθμία με το τέταρτο Cobra Kai, ενώ οι Bulldogs παρά την ήττα που γνώρισαν, εξακολουθούν να βρίσκονται στη δεύτερη θέση, μόνο πίσω από την Voskonia.

MVP: Εξαιρετική παρουσία από τον Γιώργο Βύνιο με 17 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, δύο ασίστ, δύο κλεψίματα, σπουδαίες αμυντικές ενέργειες καθόλη την διάρκεια του αγώνα και καθοριστικό ρόλο στην παράταση.

Παίκτης κλειδί: Ο Δημήτρης Κυριαζής πραγματοποίησε double-double με 14 πόντους και έντεκα ριμπάουντ, μετρόντας ακόμα δύο ασίστ και ένα κόψιμο. Double-double και από τον Στάθη Αρτινό με 17 πόντους και δέκα ασίστ, που σημείωσε ακόμα δύο κλεψίματα.
Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Λουλούδης που έκανε για ακόμα μία φορά τα πάντα στο παρκέ με 29 πόντους, πέντε ριμπάουντ και τρεις ασίστ, αλλά στο τέλος έμεινε από δυνάμεις. 

Που κρίθηκε το ματς: Οι Bulldogs κρατούσαν τις τύχες του αγώνα στα χέρια τους, αλλά τα πολλά νεύρα στο τέλος και οι δύο Τ.Π σε Λουλούδη και Νταουντάκη, επέτρεψαν στους «Τσάκο» να ανατρέψουν το σκορ και μη κλέβοντας τη δόξα από τους νικητές, να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι το έχουν κάνει ξανά στην αναμέτρηση με τους Drink Team και γενικά διαθέτουν παίκτες στο ρόστερ τους που μπορούν να «καθορίσουν» την έκβαση μιας αναμέτρησης, όταν αυτή κρίνεται στο τέλος.