Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας (1ο group) οι Cava Boys αναμετρήθηκαν με τους Bandicoots. Το ματς ήταν έντονο, είχε σκληρές άμυνες, φάουλ και μια παράταση. 42-42 ήταν το σκορ μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα με τους Cava Boys να παίρνουν την νίκη στην παράταση. 48-43 ήταν το τελικό σκορ!

13-11 ήταν το επιμέρους σκορ στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν κάπως άστοχες, με τις άμυνες να κυριαρχούν. Άλλωστε, η «Γκάβα» έχει την καλύτερη άμυνα του ομίλου. 7 είχε ο Ράπτης για τους γηπεδούχους, ενώ 4 ο Παλατζίδης για τους Bandicoots.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 2η περίοδος της αναμέτρησης. Η διαφορά έφτασε τους 3 πόντους με το σκορ να είναι 10-9. Μόνο ο Τσίκας σκόραρε για τους Cava Boys, με Τσιολάκη και Ταταμίδη να κρατούν τα μπόσικα αμυντικά. Σειρά στο σκοράρισμα για τους Bandicoots πήρε ο Κωσταβέλης με 6 πόντους.

Οι Cava Boys πάτησαν το πόδι στο γκάζι στην 3η περίοδο. Ο Τσιολάκης έκλεβε μπάλες, ο Ράπτης σταμάταγε τον Κωσταβέλη και οι υπόλοιποι τρέχανε γρήγορα στην επίθεση. 14-5 ήταν το επιμέρους σκορ. 10 έβαλε ο Γιάννης Λαμπρόπουλος με χέρι αλφάδι για τους γηπεδούχους, ενώ 4 είχε ο Κωσταβέλης για τους φιλοξενούμενους.

Στο 4ο δεκάλεπτο οι Cava Boys επιθετικά έριξαν τον γενικό. Αν και αμυντικά συνέχισαν να είναι καλοί, επιθετικά λύσεις δεν υπήρχαν. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι Bandicoots που έχοντας οδηγό τον Παλατζίδη με 6 γύρισαν τούμπα το ματς και από το – 12 βρέθηκαν στο +1. Μπορεί ο Δαβιδέλης να έχασε μόνος του το lay up της νίκης, αλλά ο Τσίγκας με 1/2 βολές έστειλε το ματς στην παράταση. 42-42 ήταν το σκορ.

Στην παράταση μίλησε η εμπειρία και η σιδερένια άμυνα των Boys. Ο Γκίζης με τον Ταταμίδη περιόρισαν τα guard, ενώ ο Γ. Λαμπρόπουλος με 4 πόντους χάρισε την νίκη στην ομάδα του. 6-1 ήταν το επιμέρους σκορ. 48-43 έγραφε ο πίνακας όταν ακούστηκε η κόρνα της λήξης!

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Τσίκας με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ (3-3), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 27 λεπτά συμμετοχής. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ε. Κωσταβέλης με 18 πόντους, 14 ριμπάουντ (13-1), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 42 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Γιάννης Λαμπρόπουλος με 16 πόντους, 10 ριμπάουντ (9-1), 3 ασίστ και 2 λάθη σε 35 λεπτά!

Το παιχνίδι έκρινε η άμυνα για σεμινάριο των Cava Boys στην παράταση!