Σε μία αναμέτρηση που προσφερόταν για εκπλήξεις, η όγδοη της Atlas League 1 στον όμιλο της Δύσης, Ποσειδωνία, αντιμετώπισε τους δεύτερους στο πρώτο γκρουπ του Βορρά της δεύτερης κατηγορίας Cava Boys, με τους «Ποσειδώνες» να επικρατούν με 61-53.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το πρώτο λεπτό, με το σκορ να εναλλάσσσεται συνεχώς και τις δύο ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις το ροζ φύλλο αγώνα μέχρι το φινάλε.

Η πρώτη περίοδος τελείωσε με 15-13 υπέρ των Cava Boys, ενώ η ανάπαυλα βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 29-29.

Το χαμηλό σκορ του πρώτου μέρους και το αργό τέμπο, επαναλήφθηκε και στο δεύτερο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν όμως περισσότερες λύσεις από τον πάγκο τους.

Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε με την παρουσία του ο Ράπτης, που σκόραρε 22 πόντους, μαζεύοντας και έντεκα ριμπάουντ, έχοντας στήριγμα του τον Τζίκα που ανέβασε την απόδοσή του στην τέταρτη περίοδο.

MVP: Ο Σπηλιωτόπουλος με 19 πόντους (4/8 τρ.) και 19 EFF, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές, προερχόμενος από τον πάγκο.

Παίκτης κλειδί: Εξαιρετικός ο Καραβάκης με έντεκα πόντους (3/9 τρ.), έξι ριμπάουντ και έξι ασίστ, συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Που κρίθηκε το ματς: Ο πάγκος της Ποσειδωνίας έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση, με τον Σπηλιωτόπουλο να είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, ενώ ο Νοβάρα έδωσε έξτρα βοήθειες στην άμυνα.