Στις λεπτομέρειες και στις… βολές πήραν το ματς οι Cava Boys απέναντι στη Sun City Drink Team και μαζί έκλεισαν θέση στην επόμενη φάση του Atlas Cup. Με 62-59 κατέκτησαν τη νίκη που τους δίνει το εισιτήριο για τη συνέχεια της διοργάνωσης του κυπέλλου!

Το ξεκίνημα ανήκε στη Sun City Drink Team, που με τον Αυλόγητο και τον Τσοπουρίδη να κάνουν παιχνίδι σε περιφέρεια και ρακέτα πήραν τα ηνία του αγώνα και μάλιστα έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 9-21! Οι Cava Boys μπήκαν μουδιασμένοι στο παρκέ, ωστόσο αποφάσισαν να αντιδράσουν στη συνέχεια ώστε να μη χάσουν κι άλλο έδαφος στη διεκδίκηση του ματς.

Οι Cava Boys άλλαξαν εικόνα με την επιστροφή τους στο ματς για την έναρξη του δευτέρου δεκάλεπτου. Αντέστρεψαν τους ρόλους στο παρκέ και με αιχμή το δόρατος στην επίθεση τον Στεργιώτη έτρεξαν ένα σερί 8-0 και ξαναμπήκαν στο ματς. Ο Στεργιώτης κινούνταν εξαιρετικά στην πλάτη της άμυνας ζώνης των αντιπάλων και εκμεταλλεύτηκε τις πάσες και τις δημιουργίες των συμπαικτών του, μετατρέποντας τες σε πόντους. Το επιμέρους σκορ της περιόδου ήταν 21-8 και το ματς πλέον απέκτησε ενδιαφέρον.

Πόντο-πόντο πήγαιναν οι δύο ομάδες στην τρίτη περίοδο, χωρίς καμία να μπορέσει να πάρει κεφάλι στο σκορ. Το βάρος του σκοραρίσματος μοιράστηκαν από τους γηπεδούχους οι Στεργιώτης, Λαμπρόπουλος Δ. και Αλέξης και από τους φιλοξενούμενοι οι Τσοπουρίδης και Αυλόγητος.

Αλεξίου και Στεργιώτης ήταν οι κρίσιμοι παίκτες που έκριναν το ματς υπέρ των Cava Boys στο τέλος. Επίσης ο Γιάννης Λαμπρόπουλος ευστόχησε στις πιο κρίσιμες βολές του αγώνα με το σκορ στο 60-59. Ο Αυλόγητος έδειξε κουρασμένος και δεν είχε σωστές επιλογές και αυτό στοίχισε στη Sun City.

Πολυτιμότεροι παίκτες του αγώνα ήταν οι Στεργιώτης και Αλέξης για τους νικητές, έχοντας 22 πόντους ο πρώτος με 11 ριμπάουντ και εννιά ο δεύτερος με 14 ριμπάουντ και επτά ασίστ!

Παίκτες «κλειδιά» οι αδερφοί Λαμπρόπουλοι που όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί είτε για να σκοράρουν είτε για να βοηθήσουν σε άλλους τομείς.

Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ο Αυλόγητος που είχε 19 πόντους αλλά στο τέλος δεν βοήθησε, ενώ ο Τσοπουρίδης τελείωσε διπλός με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στις δύο βολές του Γ. Λαμπρόπουλου στο τέλος.