Το απόγευμα του Σαββάτου για την 21η στάση της North Atlas League Ι στο ΟΑΚΑ οι προτωπόροι Chavaliers (19-1) φιλοξένησαν τους Beaux Gosses (8-12) και χρειάστηκε να ανεβάσουν στροφές στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού για να πάρουν το ροζ φύλλο και να κατακτήσουν μαθηματικά την κορυφή του ομίλου στην κανονική περίοδο !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με περισσότερη όρεξη στο παρκέ και με το δίδυμο Χεμντάν και Φιλιππή (από 7π έκαστος), έτρεξαν ένα 10-0 σερί που τους έδωσε το προβάδισμα. Οι αντίπαλοι τους σκόραραν με τα τρίποντα των Ντάση και Αντωνόπουλου , για το 10-14 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι Γάλλοι κράτησαν τον έλεγχο του ρυθμού στη συνέχεια, με τον Φιλιππή (5). Οι Chavs ακολουθούσαν κατά πόδας με τα τρίποντα των Αντωνόπουλου & Τζιγκουνάκη, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 20-23. 

Μετά την ανάπαυλα άλλαξαν τα δεδομένα. Ο Τζιγκουνάκης πάτησε το γκάζει και με 11 πόντους (και τρία τρίποντα) παρέσυρε τους "Ιππότες" σε γρήγορο τέμπο, ενώ στην αντίπερα όχθη σκόραραν αρκετοί (Μαμμας, Χεμνταν, Φιλλιπής, Αποστολόπουλος και Πόγκας) από 2 πόντους, με τους γηπεδούχους να παίρνουν διαφορά έξι πόντων (39-33) στο τριαντάλεπτο. 

Στην τελευταία περίοδο τα γάλατα... έσφιξαν ! Οι "Ωραίοι τύποι" προσπάθησαν να πλησιάσουν με τους Χεμντάν και Αποστολόπουλο (από 4π) δίχως αυτό ωστόσο να είναι αρκετό καθώς οι Chavaliers διαχειρίστηκαν την απόσταση που είχαν με τους Λογοθέτη και Τζιγκουνάκη (από 4π) κατακτώντας τη νίκη με το τελικό 51-44 !

Το στατιστικό δελτίο του αγώνα μας δείχνει πως οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα τρίποντα (27-12%) από δίποντα (23-42%) και βολές (44-60%). 'Εχασαν τη μάχη των ριμπάουντ (43-46), έδωσαν παραπάνω ασιστ (10-9), είχαν πιο πολλά κλεψίματα (8-3) και λιγότερα λάθη (8-13).

MVP : Ο "Σβεν" Άγγελος Τζιγκουνάκης με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Πολυτιμότερος για τους ηττημένους ο Αμιρ Χεμντάν που σημείωσε 15 πόντους , 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη. 

Παίκτης «κλειδί» ο Παναγιώτης Ντάσης που κατέγραψε 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε ο αγώνας :  Στην αντίδραση των νικητών στο δεύτερο ημίχρονο !