Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας, οι αήττητοι Chavaliers υποδέχθηκαν την Nothing but Net. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον με το σκορ να είναι υψηλό και το μπάσκετ ωραίο. 83-71 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα με τα «λιοντάρια» να παραμένουν αήττητα στο πρωτάθλημα!

Πολύ καλά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι στο 1ο δεκάλεπτο. Έτρεξαν πολύ στο ανοιχτό γήπεδο, πέτυχαν δύσκολα σουτ, ενώ εκμεταλλεύτηκαν τα δυνατά και ψηλά κορμιά τους. Ως αποτέλεσμα, δημιούργησαν μια διαφορά 11 πόντων και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. 8 πόντους πέτυχε ο τρομερός Τσιώμος και με 6 ακολούθησε ο Τριανταφύλλου. Στους 5 του Ξυπνητού στάθηκαν οι «κοιμισμένοι» παίχτες της NbN. 23-12 ήταν το επιμέρους σκορ.

Το πόδι στο γκάζι πάτησε η Nothing but Net στην 2η περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητα και την χημεία τους, έκλεψαν πολλάκις την μπάλα και πέτυχαν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Έφτασαν μέχρι το -5, αλλά οι Chavs έστειλαν την διαφορά στους 10. 23-24 ήταν το επιμέρους σκορ! 8 πόντους πέτυχε  Τσέλιος για τους γηπεδούχους με τον Γεωργικόπουλο να ακολουθεί με 2 τρίποντα. 8 είχε ο Κουτσός και 6 ο Βλαχόπουλος για τους φιλοξενούμενους.

Στο -6 έφτασε η NbN στο 3ο δεκάλεπτο. Οι παίχτες του Κοτσίφη συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν στην 2η περίοδο και συνέχισαν να τρέχουν στο παρκέ. Αυτή την φορά ο Τσέλιος δεν ήταν ικανός να σώσει την διαφορά υπέρ των Chavs με αυτή να μειώνεται. 8 πόντους είχε Γεωργικόπουλος και 7 ο Τσέλιος για τους γηπεδούχους. 9 είχε ο Κουτσός και 5 ο Βλαχόπουλος για την Nothing but Net.

Με την διαφορά στους 6 πόντους, οι Chavs είχαν το αβαντάζ στην 4η και τελευταία περίοδο. Μπορεί η Nothing but Net προσπάθησε και να έφτασε μέχρι το -2, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και λύγισε στην πίεση των Chavaliers. 83-71 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα. Από 5 πόντους είχαν για τους νικητές Λογοθέτης και Γεωργικόπουλος. 1 τρίποντο πέτυχε ο Κοτσίφης για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Ντάσης με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ (5-0), 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 29 λεπτά συμμετοχής. Ο Α. Κουτσός ξεχώρισε για τους ηττημένους με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ (5-4), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 5 λάθη σε 34 λεπτά.

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ι. Γεωργικόπουλος με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ (3-0), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 29 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε στους 5 πόντους που πέτυχε στο τέλος ο Λογοθέτης!