Την 21η νίκη τους σε πέτυχαν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ οι Chavaliers όταν και υποδέχτηκαν τους Σκούρκους αφήνοντας τους εκτός playoffs στο τέλος της κανονικής περιόδου της North Atlas League I, και πλέον θα αντιμετωπίσουν τους Ελλάνιους (8οι στον "Νότιο" όμιλο) ενώ πριν από αυτό θα συμμετέχουν στο πρώτο Final Four του Atlas Cup απέναντι στη Deportivo Faliro την προσεχή Πέμπτη.

Οι πρωτοπόροι, μετά το αρχικό 4-7 πάτησαν το γκάζι και με σερί 10-0 με τους Τσέλιο (8), Τζιγκουνάκη, Π.Αντωνόπουλο (από 5π) και Τσιώμο (4) σκόραραν κατά ριπάς από τα 6.75 αποκτώντας διψήφια διαφορά.  Οι αντίπαλοι τους σκόραραν με τους Μπούκα (3), Παπακωνσταντίνου, Γκράβα, Μαυρίκιο και Ηρειώτη (από 2π έκαστος) για το 22-11 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καταπληκτική άμυνα στη συνέχεια κρατώντας τους Σκούρους στους 4 πόντους, ενώ Τριανταφύλλου και Λογοθέτης (από 3π) φρόντισαν ώστε η απόσταση να φτάσει στο +20 (35-15) στο ημίχρονο.

Μετά την δεν άλλαξε το παραμικρό. Ο Λογοθέτης σούταρε με άνεση από μακριά (6π με δύο τρίποντα), όπως και οι Π.Αντωνόπουλος (5) και Τσέλιος (4), με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν χώρο δράσης. Ο Μαυρίκιος σημέιωσε 9 πόντους , ο Παπακωνσταντίνου 6, κι ο Ηρειώτης 5, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 54-38 στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου. 

Στην τελευταία περίοδο οι "Ιππότες" δεν απειλήθηκαν σ υντηρώντας με άνεση διαφορές ασφαλείας. Ο Π.Αντωνόπουλος σκόραρε 7 πόντους και ο Τσέλιος 5, ενώ Παπακωνσταντίνου (6) και Γκράβας (4) συνέβαλαν στο τελικό 71-53.

Το στατιστικό δελτίο του αγώνα μας δείχνει πως οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα τρίποντα (32-19%) και βολές (73-37%) από δίποντα (44-47%). Πήραν τη μάχη των ριμπάουντ (44-35), έδωσαν πολλαπλάσιες ασιστ (13-2), είχαν πιο λίγα κλεψίματα (2-4) και τα ίδια λάθη (από 2).

MVP : Ο "Σβεν" Άγγελος Τζιγκουνάκης με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασιστ και 1 λάθος. Πολυτιμότερος για τους ηττημένους ο Νίκος Μαυρίκιος που σημείωσε 13 πόντους , 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. 

Παίκτης «κλειδί» ο αλάνθαστος Παναγιώτης Αντωνόπουλος που κατέγραψε 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασιστ.

Που κρίθηκε ο αγώνας :  Οι νικητές έτρεξαν από την αρχή και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης .