Μία αμφίρροπη αναμέτρηση διεξήχθει στο «Κλειστό της Καισαριανής» για τη φάση των 32 του Atlas Cup, μεταξύ CHAVALIERS και ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, με νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 63-48.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια του, με τους Chavs να μπαίνουν δυνατότερα στη πρώτη περίοδο, πηγαίνοντας μπροστά στο σκορ στο τέλος της με 22-13, αλλά στη δεύτερη ήταν η σειρά της Ακαδημίας να βγάλει αντίδραση. Στην ανάπαυλα η δύο ομάδες πήγαν με σκορ 31-30.

Η τρίτη περίοδος ήταν αυτή που εν μέρη έκρινε σε μεγάλο βαθμό τον νικητή, καθώς οι Chavaliers με όπλο την σπουδαία αμυντική τους παρουσία, προηγήθηκαν στο τέλος της με 46-37 και έβαλαν τις βάσεις για την επικράτηση. 

Η Ακαδημία έβρισκε πόντους με τρίποντα του Κουτσάφτη (4/10) και προσωπικές μονομαχίες κοντά στο καλάθι του Καλφαγιάννη, που όμως δεν ήταν αρκετές για να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης. 

Οι γηπεδούχοι τελικά επικράτησαν με 63-48, προκρίθηκαν πανηγυρικά στις 16 καλύτερες ομάδες του κυπέλλου και περιμένουν τον επόμενο αντίπαλό τους.

 MVP:  Καθοριστικός για τους νικητές ο Βαγγέλης Τσέλιος που σκόραρε 20 πόντους, μαζεύοντας εφτά ριμπάουντ και συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

 Παίκτης κλειδί: Πολύ καλός και ο Ιωάννης Γεωργικόπουλος με 14 πόντους (4/8 τρ.) και τέσσερα ριμπάουντ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επικράτηση της ομάδας του.

Που κρίθηκε το ματς: Η τρίτη περίοδος έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Chavaliers, που χάρης την εξαιρετική τους άμυνα απέκτησαν διψήφιες διαφορές, τις οποίες κράτησαν μέχρι το τέλος.