Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση για τη φάση των 32 του κυπέλλου Atla, με αντίπαλο τους CLERKS… o UNCLE DREW, μιας και οι «θείοι» με επιμέρους 74-19 στο δεύτερο ημίχρονο… έγιναν Golden State Warriors και επικράτησαν με 115-57.

Τα πράγματα όμως δεν ήταν έτσι από την αρχή. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με τους Clerks μπροστά στο σκορ με προβάδισμα ενός πόντου (24-23) και κύριο εκφραστή των επιθέσεων τους τον Νίκο Μαρίνο (15π. 5/15 τρ.) που είχε προλάβει ήδη να βρει στόχο σε δύο τρίποντα και με συμπαραστάτες τους Ρίζα (14π. 12ρ) και Κοσκέρα (11π. 13ρ), έκλεισαν το ημίχρονο κοντά στο σκορ (38-41), μη προβλέποντας και εμείς τι θα συνέβαινε στο Β’ μέρος.

Η τρίτη και η τέταρτη περίοδος ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Διαστημικό μπάσκετ από τους «Θείους Ντρου», τρομερά τρεξίματα και αντοχή καθόλη τη διάρκεια του αγώνα (παρότι η αρχική πενταδα αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, μη έχοντας εναλλακτηκές στον πάγκο τους) και το παιχνίδι… ξέφυγε για τα καλά.

Για τους φιλοξενούμενους δεν υστέρησε κανένας παίκτης σε απόδοση, σε μία βραδιά που η απόδοση τους ήταν τόσο καλή που θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει τον οποιοδήποτε. Άλλωστε από ένα σημείο και μετά το καλάθι έμοιαζε βαρέλι για τους νικητές… που με τη ψυχολογία στα ύψη ευστοχούσαν κατά ριπάς από όποιο σημείο του γηπέδου και να σούταραν.

Μία νίκη που πέρα από την πρόκριση στους «16» δίνει και το έναυσμα στην ομάδα των «Ντρου» να συνεχίσουν σε παρόμοιες πτήσεις τη σεζόν τους. Για του λόγου το αληθές, ο μοναδικός παίκτης που δεν τελείωσε το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν ο Πούρος, που έχασε όμως την ευκαιρία για ένα εντυπωσιακό triple-double για μόλις ένα καλάθι, αφού τελείωσε τον αγώνα με 8π. 18ρ. 10ασ. πραγματοποιώντας και τρία κλεψίματα.

MVP: Ο Στέφανος Καραγιάννης έκανε πραγματικά ότι ήθελε στο παρκέ. Τα νούμερα του είναι τόσο εντυπωσιακά που δεν ξέρεις αν σου προκαλούν περισσότερο εντύπωση τα 31 ριμπάουντ (14αμ. 17επ.) που «μάζεψε» ή οι 46 πόντοι που σημείωσε, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 58! βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Παίκτης κλειδί: Αναφερόμενοι σε Πούρο και Καραγιάννη δεν μπορούμε να αδικήσουμε ούτε τον Ελευθεριάδη (23π. 9ρ. 5ασ.), ούτε τον Μπονάτσο (17π. 7ρ. 3ασ.), αλλά αν πρέπει να επιλέξουμε έναν ακόμα διακριθεί αυτός είναι ο Αγγελογιαννόπουλος που πέτυχε 21 πόντους με εξαιρετικά νούμερα (6/8 δίποντα, 3/5 τρίποντα), μάζεψε 12 ριμπάουντ και μοίρασε έξι τελικές πάσες.

Που κρίθηκε το ματς: Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι… ξέχασαν να πατήσουν παρκέ ή για να μην αδικούμε τους νικήτες, δεν τους το επέτρεψαν. Το σκορ στα τελευταια 20 λεπτα του αγώνα τα λέει όλα…74-19.