Παρά τις σημαντικές απουσίες οι CLERKS έφτασαν στη νίκη απέναντι στο BA.SHOCK με 71-67.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς με ένα σερί 9-0 με τους Ρίζα και Χαντζή ο οποίος σκόραρε 2/2 τρίποντα. Ο Καμαράτος απάντησε με τον ίδιο τρόπο αλλά και πάλι ο Χαντζής με το 3ο του τρίποντο έκανε το 12-3. Το BA.SHOCK με δικό του σερί 8-0 κατάφερε να πλησιάσει στους 2 με τους Καμαράτο, Μαράκη και Μπουλούμπαση ενώ ο Μαράκης έκανε και το 13-13 του δεκαλέπτου.

Στην αρχή του 2ου δεκαλέπτου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τους Καραγιάννη και Καμαράτο αλλά ο Ρίζας με 4 πόντους έκανε το 21-18. Ο Σπάθης με τρίποντο έφερε το ματς στα ίσια στα μισά του δεκαλέπτου αλλά οι CLERKS με τους Ρίζα με 6 πόντους και 2/2 βολές του Χαντζή έκαναν το 31-23. Ο Κάσσης με σουτ μείωσε ενώ ο Καμαράτος με τρίποντο έκανε το 31-28. Ο Χαντζής όμως και πάλι με τρίποντο αύξησε τη διαφορά στους 6.

Με τρίποντο του Κουράση ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο ενώ με νέο come back οι BA.SHOCK μείωσαν στους 3. Ο Ρίζας σκόραρε από κοντά αλλά ο Μαράκης με τρίποντο έκανε το 39-37. Με ένα φοβερό ξέσπασμα με τους Καμαράτο, Μπουλούμπαση και τρίποντο του Κάσση οι BA.SHOCK κατάφεραν να προηγηθούν με 8 πόντους σπάζοντας την ψυχολογία των γηπεδούχων. Ο Ρίζας όμως είχε άλλη άποψη και με 7 σερί πόντους του κατάφερε να μειώσει στον πόντο. Ο Καμαράτος έβαλε μπροστά την ομάδα του με 6 πόντους αλλά ο Χαντζής λίγο πριν το τέλος ξανά με τρίποντο έκανε το 49-52 ενώ ο Ζαχαριουδάκης με τη λήξη του χρόνου έκανε το 49-54.

Ενώ είχαν την ψυχολογία της ανατροπής οι BA.SHOCK στο τελευταίο δεκάλεπτο, 2 γρήγορα τρίποντα των Χαντζή και Ρίζα έβαλαν φωτιά στο ματς. Με τους Καμαράτο και Μαράκη οι BA.SHOCK έκαναν το 55-59 ενώ ο Μαράκης με δικό του ρεσιτάλ έγραψε το 57-64. Η ζυγαριά έγερνε προς τους φιλοξενούμενους αλλά οι CLERKS με φοβερή άμυνα και λύσεις μπροστά μείωσαν με τους Ράνη και Χαντζή ενώ ο Ρίζας ολοκλήρωσε την ανατροπή με 3/4 βολές και ένα δίποντο. Ο Κάσσης έκανε το 68-67 με τρίποντο αλλά ο Ρίζας με 1/2 βολές και ο Χαντζής με δίποντο έδωσαν την τελική νίκη στους γηπεδούχους. 

MVP της αναμέτρησης ο Ρίζας με 34 πόντους και 6 ριμπάουντ ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Χαντζής με 25 πόντους και 11 ριμπάουντ.

για τους BA.SHOCK ξεχώρισε ο Μαράκης με 20 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: στα τεράστια ψυχικά αποθέματα των  CLERKS που επέστρεψαν από το -7 στα μισά του 4ου δεκαλέπτου, στην εκρηκτικότητα του Ρίζα και στην απίστευτη ευστοχία του Χαντζή από τη γραμμή του τριπόντου.