Δύσκολη επικράτηση των CLERKS για το εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής απέναντι στους ROOTS με 85-78.

Οι ROOTS ξεκίνησαν δυνατά το ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με 3-10 με τους Φιλίππη και Παπακωνσταντίνου να ευστοχούν σε τρίποντο και τον Μαράντο να σκοράρει 4 πόντους. Οι CLERKS απάντησαν με τρίποντο του Κοσκέρα και 2/2 βολές του Χαντζή αλλά και πάλι ο Μαράντος έκανε το 8-13. Οι Μαράντος και Παπακωνσταντίνου αύξησαν τη διαφορά στους 8 αλλά οι Ρίζας και Ράνης μείωσαν εκ νέου σε 12-19.

Το 2ο δεκάλεπτο ήταν συναρπαστικό με τις δυο ομάδες να σκοράρουν 49 πόντους. Οι CLERKS με τους Ρίζα και Χαντζή πλησίασαν στους 2 ενώ κατάφεραν να προηγηθούν με τρίποντα των Χαντζή και Κουράση. Οι ROOTS όμως έβγαλαν αντίδραση παίρνοντας κεφάλι ξανά στο σκορ με τους Μαράντο και Θεοδορόπουλο. Χαντζής και Ρίζας όμως ήταν φοβεροί και με δικές τους ενέργειες πλησίασαν ξανά στους 2. Ο Τσαφαντάκης με τρίποντο έκανε το 32-37 αλλά 4 πόντοι του Ρίζα και καλάθι του Ράνη έβαλαν τους CLERKS μπροστά. Το τελικό σκορ ημιχρόνου ήταν 40-40.

Μέχρι τα μέσα του 3ου δεκαλέπτου το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με το προβάδισμα να αλλάζει χέρια συνέχεια. Με ένα σερί 11-0 όμως οι CLERKS κατάφεραν να προηγηθούν για πρώτη φορά με 9. Οι Κουράσης και Ρίζας ήταν αυτοί που το πέτυχαν με τα καλάθια τους. Μαράντος και Παπακωνσταντίνου μείωσαν αλλά ένα τρίποντο του Χαντζή και καλάθι του Ρίζα έκαναν το 64-57.

Από το τιμόνι του οδηγού πλέον οι CLERKS είχαν να διαχειριστούν την κούραση και το προβάδισμα τους. Το κατάφεραν αυξάνοντας τη διαφορά στα πρώτα λεπτά κάνοντας το 70-60. Νικολαίδης και Θεοδορόπουλος μείωσαν προς στιγμήν αλλά Ο Κοσκέρας με έμμεσο τρίποντο έκανε το 76-64. Ο Νικολαίδης με 2/2 τρίποντα έδωσε ελπίδα στους φιλοξενούμενους, μάλιστα με τρίποντο του Τσαφαντάκη η διαφορά έπεσε στους 3 λίγο πριν το τέλος. Οι CLERKS όμως σκόραραν τα πιο κρίσιμα σουτ στο ματς με τους Ρίζα και Κοσκέρα κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη. Το τελικό 85-78 έκανε ο Χαντζής με 4/4 βολές.

MVP της αναμέτρησης ο Ρίζας με 29 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 κλεψίματα.

για τους ROOTS ξεχώρισε ο Παπακωνσταντίνου με 21 πόντους.

Το ματς κρίθηκε: Στην εξαιρετική επιθετική λειτουργία των CLERKS παρόλο που είχαν μόνο 5 παίχτες στο γήπεδο και στα κρίσιμα καλάθια στο τέλος όταν οι ROOTS είχαν πλησιάσει στους 3 πόντους.