Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός», της Καισαριανής, το Cobra Kai αντιμετώπισε τους L.A Slippers για την 21η αγωνιστική της Atlas League 2 (Ανατολή), με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 70-62.

Ο Σακελλάρης ξεκίνησε «καυτός» τον αγώνα για τις «κόμπρες» και με δύο τρίποντα έκανε το 6-2 (ενδιάμεσα σκόραρε ο Δούσκας). Οι Ράφτης με τρίποντο και Γραμματικόπουλος μείωσαν σε 9-7 (ενδιάμεσα τρίποντο ο Μυλιόρδος) για τους φιλοξενούμενους, που πήραν το πρώτο τους προβάδισμα με 14-11, μετά από καλάθι του Δούσκα και γκολ-φάουλ του Ραυτογιάννη. Ο Σακελλάρης με το τρίτο του εύστοχο σουτ τριών πόντων σε ισάριθμες προσπάθειες, ισοφάρισε στους 14 πόντους  και η περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 19-18, με τελευταίο καλάθι του ιδίου.

Ο Ρίπης πέτυχε το πρώτο καλάθι στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως ο Μηλιώνης με τρίποντο, έκανε το 21-21, με τον Μεσεδάκη λίγο αργότερα να σκοράρει και αυτός με τον ίδιο τρόπο για το 23-24 και ξανά για 25-27 (ενδιάμεσα Σακελλάρης και Ρίπης). Ο Μυλιόρδος με το δεύτερό του, έξω από τα 6.75, έδωσε και πάλι προβάδισμα (28-27) στα «φίδια» και λίγο αργότερα, μετά από καλάθια των Μεσεδάκη και Τζαβελάκη που προηγήθηκαν, ισοφάρισε με το τρίτο του, σε 31-31. Οι Μεσεδάκης και Τζαβελάκης σκόραραν και πάλι για το 33-36 (ενδιάμεσα ο Τριχιάς) και ο Ορφανίδης μετά από καλάθι του Μοσχούλα, με λέι-απ και τρίποντο, έστειλε τις ομάδες στην ανάπαυλα, με τους «κιτρινόμαυρους» μπροστά 40-37.

Το Β΄μέρος ξεκίνησε με καλάθι του Δούσκα για τις «παντόφλες», αλλά με επιμέρους 10-4 οι γηπεδούχοι, απέκτησαν διαφορά εφτά πόντων (50-43). Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 54-45 και όλα θα κρίνοντας στο τελευταίο μέρος. Σε αυτό, παρά τις όποιες προσπάθειες των «αλμπισελέστε» για επιστροφη, το Cobra Kai διαχειρίστηκε άψογα τη διαφορά που «έκλεισε» την τρίτη περίοδο και για κάθε καλάθι των Μεσεδάκη (έξι πόντοι) ή Ραυτογιάννη (εφτά πόντοι) που «πάλευαν» μόνοι τους επιθετικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να κρατήσουν κοντά στο σκορ την ομάδας τους… υπήρχε πάντα ένας Ορφανίδης (έντεκα πόντοι) κατά κύριο λόγο ή ένας Σακελλάρης, για να κρατήσουν τη δωδέκατη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» στο φετινό πρωτάθλημα.

MVP: Ο Θανάσης Μυλιόρδος έβλεπε σαν βαρέλι το καλάθι όπου έκανε επίθεση η ομάδα του και με 17 πόντους (1/2δ 5/6τρ), έξι ριμπάουντ και έξι ασίστ, προσέφερε τα μέγιστα.

Παίκτης κλειδί: Κομβική η παρουσία, κυρίως στην τελευταία περίοδο και του Γιώργου Ορφανίδη, όντας ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 22 πόντους και μετρόντας επιπλέον, τέσσερα ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ και δύο κλεψίματα.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ιάσονας Μεσεδάκης με 18 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, δύο ασίστ, πέντε κλεψίματα και μία τάπα.

Που κρίθηκε το ματς: Οι Slippers πραγματοποίησαν περισσότερες επιθέσεις (4/7 βολές, 17/49 δίποντα, 8/23 τρίποντα) στον αγώνα, αλλά τα νούμερα ευστοχίας του Cobra Kai (4/7 βολές, 18/41 δίποντα, 10/24 τρίποντα) ήταν καλύτερα.