Με Κώστα ήρθε το 2Ο ροζ φύλλο αγώνα για τους Crepales στο last dance για το 2023!!

Για τον τελευταίο χορό πάτησαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ οι GaLATSI Pistons με τους Crepales! Οι δύο ομάδες δεν κυνηγούσαν κάτι από το παιχνίδι καθώς η θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα δεν άλλαζε. Το παιχνίδι όμως όχι απλά μας κράτησε σε ενδιαφέρον ως προς το ποια ομάδα θα κερδίσει, αλλά κρίθηκε και με buzzer beater τρίποντο του Κώστα Παπαλέξη.

Για να φτάσουμε εκεί είδαμε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο με τους Pistons να έχουν ένα μικρό προβάδισμα με 3 πόντους χάρη στους ψηλούς της ομάδας Καλύβα και Μαντζάκο που είχαν τους 11 πόντους από τους 19 της ομάδας και πολλές κερδισμένες μάχες.

Η τρίτη περίοδος συνεχίστηκε με τους Pistons να κρατάνε και να διευρύνουν το προβάδισμα, με Σουφλέρη και Σταθακόπουλο να μπαίνουν στην επιθετική εξίσωση της ομάδας. Για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο με το σκορ στο 29-34 χάρη σε 3 σερί τρίποντα από τις 2 ομάδες με τους Μίτση, Πανάρα για τους Pistons και τον Κεραντζάκη από Crepales.

Τελευταίο δεκάλεπτο και άλλαξε τελείως η εικόνα του αγώνα. Ο Παππάς με τον Σακελαρίου ξεκίνησαν την αντεπίθεση για τους Crepales και την ολοκλήρωσε ο buzzer Κώστας Παπαλέξης που σηκώθηκε στα 20 δευτερόλεπτα και με τρίποντο έδωσε την νίκη στην ομάδα του κάνοντας το τελικό 48-47.

MVP της αναμέτρησης, ήταν ο Παππάς τελείωσε το ματς με double double 15 πόντους μάζεψε 12(8-4) ριμπάουντ έδωσε 1 ασιστ και έκανε και 2 κλεψίματα, ενώ από τους Pistons o Μαντζάκος και αυτός με double double τελείωσε με 10 πόντους, 16(13-3) ριμπάουντ 1 ασιστ, 2 κοψίματα.

Παίκτης-κλειδί δεν θα μπορούσε άλλος από τον Κώστα που εκτέλεσε με το τρίποντο τους Pistons χαρίζοντας στο τελευταίο ματς την δεύτερη νίκη στους Crepales.

Το ματς κρίθηκε. Στο μεγάλο τρίποντο που έβαλε στα 20 δεύτερα ο Κώστας Παπαλέξης.