Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας για το 1ο γκρουπ, οι Crepales αναμετρήθηκαν με τους Saronic Hornuts. Παρά τις ελλείψεις και  των 2 ομάδων, το παιχνίδι ήταν κοντινό για 1 ημίχρονο. Έπειτα, οι Hornuts ξέφυγαν στο σκορ και «κλείδωσαν» την νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα. 41-60 ήταν το τελικό αποτέλεσμα!

Μια διαφορά 6 πόντων δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο 1ο δεκάλεπτο. Οι Hornuts έπαιξαν γρήγορο μπάσκετ, έπιασαν ανοργάνωτη την άμυνα των γηπεδούχων και πήραν το προβάδισμα. Από 2 καλάθια είχαν Παπαδόπουλος και Ορφανίδης. Στο τρίποντο του Ρίσκα στάθηκαν οι Crepales. 7-13 ήταν το επιμέρους σκορ.

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι Saronic Hornuts στην 2η περίοδο. Με γρήγορες επιθέσεις, fast break αιφνιδιασμούς και καλή άμυνα, οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους. Στους 14 πόντους έφτασε η διαφορά. Για τις Crepales που επιθετικά δεν είχαν πλάνο με 4 πόντους ξεχώρισε ο Δίπλας. 10 πόντους είχε στο δεκάλεπτο ο Ορφανίδης με τον Τσόλα να ακολουθεί με 5. 9-17 ήταν το επιμέρους σκορ.

Κατά 3 πόντους αυξήθηκε η διαφορά  στο 3ο δεκάλεπτο (13-16). Με όρεξη στην άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση, οι Hornuts ουσιαστικά κλείδωσαν την νίκη (+17). 8 πόντους ακόμα έβαλε ο εξαιρετικός Τσόλας, με τον Παπαδόπουλο να ακολουθεί έχοντας 6. 6 είχε ο Δίπλας για τις Crepales.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η 4η και τελευταία περίοδος με την διαφορά να ισορροπεί στους 19 πόντους. 41-60 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα. 5 πόντους είχε ο Κεραντζάκης και 4 ο Παπαλέξης για τους ηττημένους. 3 καλάθια πέτυχε για τους νικητές ο Ορφανίδης.

Mvp του αγώνα ήταν ο Σ. Τσόλας με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ (5-1), 7 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 1 λάθος σε 35 λεπτά συμμετοχής. Ο Α. Δίπλας ξεχώρισε για τους ηττημένους με 10 πόντους, 12 ριμπάουντ (6-6) και 1 κλέψιμο σε 28 λεπτά!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Γ. Ορφανίδης με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ (7-0), 6 ασίστ και 4 λάθη σε 39 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ευστοχία, αλλά και στα γρήγορα πόδια των Hornuts!