Το καλύτερο τους παιχνίδι φύλαγαν για το κλείσιμο του 2023 οι Beasleys , όταν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της South Division 1 φιλοξενήθηκαν από τους αήττητους Abaleiros το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό και με ολοκληρωτικό μπάσκετ υψηλού ρυθμού τους υποχρέωσαν στην πρώτη τους ήττα στην κούρσα του πρωταθλήματος βάζοντας φωτιά στα ψηλά πατώματα του ομίλου !

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν εξαρχής γνωστές τις προθέσεις τους. Καραγιαννίδης με 9 και Χ.Ραλλάκης με 7 ήταν τα πρώτα βιολιά και παρά τις ενέργειες του Μιλπάνη από την άλλη πλευρά  προηγήθηκαν με 11-20 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η διαφορά έφτασε στο +17 χάρη στον άχαστο Ακαρέπη (9π) και τον βομβαρδισμό από τα 6.75 των "Μπιζ", με τους Καραγιαννίδη (6) και Ν.Ράλλακη (4) να συμπληρώνουν την τριπλέτα των διακριθέντων. Για τους γηπεδούχους ο Μπολοτάκης με 8 πόντους και το τρίποντο του Αθηναίου μείωσαν στο 26-39 του ημιχρόνου.

Παρά την παρουσία του Σωτηρόπουλου (5) αλλά και την αφύπνιση των Χουσσέν 96) και Μιλπάνη (5) οι Abaleiros δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τους αντιπάλους τους  καθώς ο γοργοπόδαρος Χ. Ραλλάκης χτυπούσε σε κάθε ευκαιρία στο ανοιχτό γήπεδο και με 11 πόντους, μαζί με τον αντιπρόεδρο Μόσχο (4) κράτησαν τη διαφορά στ διψήφια τιμή (45-60) στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Αbaleiros μην έχοντας κάτι να χάσουν έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί. Πίεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου , με τον Σωτηρόπουλο να δείχνει το ταλέντο του (9π) και τους Μπολοτάκη (6) και Νεκ. Αγγελόπουλο 94) να βοηθούν. Ωστόσο οι Beasleys δεν είχαν διάθεση να ..διαπραγματευτούν. Με τους Ραλλάκηδες πρώτα βιολιά ( 6 ο Νίκος, 5 ο Χρήστος) και τους Καραγιαννίδη και Πούλιο (απο 4) συντήρησαν την απόσταση που είχαν και έφτασαν δίκαια στο ροζ φύλλο με το τελικό 68-84 !

Mvp με double double o 'Αγγελος Καραγιαννίδης. Είχε 22 πόντους, 18 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη. Παίκτης κλειδί και πρώτος σκόρερ ο ταχυδυναμικός Χρήστος Ραλλάκης με 23 πόντους, 5 ριμπάουντ, 9 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θοδωρής Μπολοτάκης με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο uo tempo που έδωσαν οι νικητές στο παιχνίδι !