Με όπλο την ομαδικότητα και την ταχύτητα οι West Floppers "άλωσαν" την έδρα της Αμόλα Καλούμπα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της West Division 1 το απόγευμα του Σαββάτου στο Sala Sport Club.

Αρχικά οι ομάδες συμβάδιζαν. Οι γηπεδούχοι με τους Σιώπη (5) και Κοντογιαννάκη (4) ακολουθούσαν κατά πόδας τους αντιπάλους τους, που με τους Βενιό (8) , Μιζάλη (4) και τα τρίποντα των Μπάκα και Τσοπανέλη πήραν το προβάδισμα με 15-22 στα πρώτα δέκα λεπτά. 

Ένα ξέσπασμα των Floppers στη δεύτερη περίοδο τους έδωσε διψήφια διαφορά. Με τον ασταμάτητο Μπέργιο (12 πόντοι) αλλά και τα τρίποντα του Λαμπρόπουλου (6π) έτρεξαν ένα επιμέρους 3-15 και παρά τις ενέργειες των Νικολαϊδη (4) και Ανδριγιαννάκη (3) αποσπάστηκαν με 26-42 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα έφτασαν ως το +19 με το τρίποντο του Μπάκα. Ωστόσο οι Καλούμπες αντέδρασαν και με τους Α.Α.Κατσούρα , Κοντογιαννάκη (από 7) και Παλίλη (5) σκόραραν από μακριά ροκανίζοντας τη διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κράτησαν το προβάδισμα χάρη στα εξαιρετικά τελειώματα στα πικ ν ρολ του Βενιού (6), με 50-56 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι Καλούμπες ξέμειναν από καύσιμα, και οι West Floppers χάρη στους Κολοβό (5) και Λαμπρόπουλο (4) αποκατέστησαν τη διψήφια απόσταση, επικρατώντας με το τελικό 55-68 !

Mvp ήταν ο πανταχού παρών Γιώργος Βενιός. Είχε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη. Παίκτης κλειδί ο Χρήστος Μπέργιος με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Βασίλης Κοντογιαννάκης έχοντας 13 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στο ξέσπασμα των νικητών στο δεύτερο δεκάλεπτο, την ταχύτητα και την καλή ομαδική τους λειτουργία.