Με εξαιρετικό τρόπο έκλεισαν το 2023 οι απροσάρμοστοι το Σαββατόβραδο στην Καισαριανή όταν για τη 10η αγωνιστική της East Division 1αντιμετώπισαν τα Bulldogs και πιάνοντας μεγάλη απόδοση επικράτησαν άνετα με το ευρύ 84- 48 !

Η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 7-0 και παρότι οι αντίπαλοι τους έδειχναν να ισορροπούν (11-8 με τον Σκλαβούνο να έχει τέσσερις) η μηχανή τους πήρε μπρος. Με νέο 9-0 και πολλούς πρωταγωνιστές (Κυριάκου 4, Μητράκος και Ορφανίδης από ένα τρίποντο, κι οι υπόλοιποι από ένα καλάθι) πήραν διψήφια διαφορά (20-8) στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Απροσάρμοστοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο. Με πολλές επιθετικές επιλογές (Αψερίδης 5, Σαχινίδης, Χαρίτος και Ορφανίδης από 4) και με σφριγηλή άμυνα (μόνο ο Μαραμπέας , με έξι πόντους, αποτελούσε απειλή) και νέο 7-0 ξέφυγαν κι άλλο, ως το 39-21 του ημιχρόνου.

Δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη. Κυριάκου και Ορφανίδης φόρτωναν το καλάθι των Bulldogs με έξι πόντους έκαστος, με τους Αψερίδη και Χαρίτο να προσθέτουν από ένα τρίποντο, ενώ στην αντίπερα όχθη Πετάκος με πέντε και Σκλαβούνος με τέσσερις  ήταν οι πιο δραστήριοι, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 61-33 στο τριαντάλεπτο.

Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Αψερίδης σκόραρε αδιάλειπτα με 11 πόντους με τον Σαχινίδη να συνδράμει με έξι πόντους, την ώρα που  Γιαννικόπουλος με πέντε και Κούσαντας με τέσσερις συνέβαλαν από  την πλευρά τους στο απόλυτα δίκαιο τελικό 84-48 !

Mvp ήταν ο Γιάννης Αψερίδης. Είχε 23 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα , 1 μπλοκ κι ένα λάθος. Key player ήταν ο Κώστας Κυριάκου με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Νίκος Κούσαντας με 8 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην απόδοση των νικητών από το ξεκίνημα !