Άλλη μια νίκη για τους ROUKOUNES απέναντι στους ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΥΣ αυτή τη φορά με 69-87. 

Με τους Πανδή και Πανόπουλο να σκοράρουν από τη γραμμή του τριπόντου οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά. Ο Κυριακίδης απάντησε αλλά ο Πανόπουλος σκόραρε και 2ο τρίποντο. Στο καλάθι του Αντωνάτου απάντησε ο Μασούρας ενώ ο ίδιος παίχτης με άλλους 4 πόντους έκανε το 6-15. Ο Μπίλιας μείωσε αλλά ο Χιώτης με 2 καλάθια του έβαλε μπροστά με 9 την ομάδα του. Ο Μπίλιας μείωσε ξανά στο τέλος.

Οι Χιώτης και Μαλάκης ανέβασαν τη διαφορά αλλά με τους Μπίλια και Πουλή οι ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΙ μείωσαν το σκορ. Ο Χιώτης σκόραρε άλλους 3 πόντους αλλά ο Αντωνάτος με τρίποντο έκανε το 25-28. Ο Χιώτης το πήρε πάνω του με 5 πόντους αλλά ο Κυριακίδης σκόραρε νέο τρίποντο. Με καλάθια του Ζερντίνσκι το ημίχρονο έκλεισε στο 31-37. 

Με καλάθια των Ασημακόπουλου Β. και τρίποντο του Μαρκόπουλου οι γηπεδούχοι πλησίασαν στον πόντο. Οι Χιώτης όμως από κοντά και ο Πανόπουλος με τρίποντο απάντησαν. Οι Δομπάρας και Γερονικολόπουλος από κοντά μείωσαν εκ νέου αλλά με καλάθι του Χιώτη, 2/2 βολές του Ζερντινσκι και 2 καλάθια του Μασούρα η διαφορά πήγε στους 6. Ο Μαρκόπουλος μείωσε αλλά ο Ζερντίνσκι έκανε το 47-63. 

Ο Πανδής σκόραρε τρίποντο αλλά οι Μαρκόπουλος και Κυριακίδης μείωσαν ξανά. Ο Χιώτης όμως με τρίποντο και ο Ζερντινσκι από κοντά αύξησαν τη διαφορά. Ο Μαρκόπουλος με τρίποντο και ο Πουλής έκαναν το 57-73 αλλά ο Χιώτης για μια ακόμα φορά ήταν εκεί να απαντήσει. Ο Μαρκόπουλος με φοβερό 4ο δεκάλεπτο σκόραρε 2 φορές έμμεσο τρίποντο ενώ ο Γερονικολόπουλος  έκανε το 69-79. Ο Χιώτης με σουτ και ο Πανδής με 4 πόντους έγραψαν το 69-87.

MVP της αναμέτρησης ο φοβερός Χιώτης με 33 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ

για τους γηπεδούχους ο Μαρκόπουλος είχε 14 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: στα εύκολα καλάθια που βρήκαν οι ROUKOUNES στον αιφνιδιασμό με τους Χιώτη και Μασούρα και στα τρίποντα που κατάφεραν να σκοράρουν στις κατάλληλες στιγμές που πλησίαζαν οι γηπεδούχοι