Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της West Division 1 οι DE TROI BISONS συνάντησαν το βράδυ της Κυριακής την Άρτεμη στα Άνω Λιόσια με τη δεύτερη να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μισό του αγώνα και να κατακτά το ροζ φύλλο παραμένοντας ψηλά στη βαθμολογία του ομίλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, σε full speed mode και από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποδοτικοί χάρη στην τετράδα Ορέστη (7), Nicolo (6), Χάτζηbill & Σφογγάρη (από 5) σκοράροντας από μακριά. Οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν κατά πόδας χάρη στον "Ρέγιες" Ζαχαρίου (7π) και τους Σταυρόπουλο & Στέφο (από 4), για το 20-25 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Τα τρίποντα των Σφογγάρη (6) και Χάτζηbill (5), αλλά και η παρουσία των Κωνσταντίνου και Νικολόπουλου (από 3) έκαναν τη δουλειά για την Άρτεμις, ενώ οι "Βίσωνες" παρέμειναν κοντά στο σκορ χάρη στην κυριαρχική παρουσία του Σταυρόπουλου (8π) στο ζωγραφιστό, αλλά και τα σουτ των Σιαρέ (5) και Sugar Δ. Ζαχαρίου (3). Σκορ ημιχρόνου 40-44.

Η Άρτεμις πάτησε το γκάζι μετά την ανάπαυλα. Σφόγγυ,  Νιcolo (με έξι έκαστος) αλλά και Χάτζηbill (5) έδωσαν τον τόνο, με τους DE TROI να υστερούν στο επιθετικό κομμάτι (Τερζής, Μπουλουτσίκος, Σιαρές και Σταυρόπουλος από 2π) με τη διαφορά να παίρνει διψήφια τιμή (49-64) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανατρέψουν τα πάντα με τον Σιαρέ (11π) αλλά και τον Σταυρόπουλο (9π) να τα δίνουν όλα !  Δεν τους άφησαν όμως τόσο ο Χάτζηbill (5) όσο και ο "Παππούς" (4) που εξασφάλισαν για την ομάδα τους το ροζ φύλλο με το τελικό 71-77 !

Mvp αναδείχθηκε o αλάνθαστος Κώστας Σφογγάρης έχοντας 17 πόντους (5/8τρ), 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ. Παίκτης κλειδί ήταν με double figures ο διόσκουρος του Γιώργος Νικολόπουλος προσφέροντας 17 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και υποπίπτοντας σε 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο αλάνθαστος Άγης Σταυρόπουλος και 23 πόντους, 15 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές επικράτησαν χάρη στην ενέργεια που κατέθεσαν στο παρκέ αλλά και την ευστοχία τους στο μακρινό σουτ.