Για τη 10η στροφή της South Division 1 οι Ελλάνιοι υποδέχτηκαν το βράδυ της Δευτέρας στον Κορυδαλλό τη Na Ala Team και μετά από μια σαραντάλεπτη μάχη χαμογέλασαν στο τέλος χάρη στην ψυχραιμία και την άμυνα τους στις τελευταίες καθοριστικές στιγμές !

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στο ξεκίνημα. Με αιχμή του δόρατος τον Αλσαντζή (10 πόντοι) παρέα με τον Μανδρώνη (5) πήραν τα ηνία της αναμέτρησης απέναντι στα τρίποντα των Κακλέα (6) και Σαρικάκη (3) προηγούμενοι με 11-15 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Το μπρα ντε φερ διατηρήθηκε και στη δεύτερη περιόδο. Κακλέας και Μπεστιτζάνος συνέθεσαν ένα μαγικό δίδυμο για τους "Ελ" με οκτώ πόντους και δύο τρίποντα έκαστος, αλλά δεν ήταν αρκετοί, καθώς στην αντίπερα όχθη Μαυράκης, Αλσαντζής (από 4), Κουτρούμπας (3) αλλά και οι Λεκκός και Λιακάκος (από 2) κράτησαν τους "Νααλίτες" μπροστά με 29-31 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα οι Ελλάνιοι βασίστηκαν αποκλειστικά στον Σαρικάκη. Είχε 10 πόντους με δύο τρίποντα, ενώ Μαυράκης (5) και Μανδρώνης (3) κράτησαν τη Na Ala στον αφρό, με το ντέρμπι να μαίνεται (39-41) στο τριαντάλεπτο.

Κάπως έτσι κύλησε και η αναμέτρηση ως το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 49-53 με τον Αλσαντζή (10) να το παίρνει πάνω του, όμως υπέστησαν μπλακ αουτ στα τελευταία τρια λεπτά.  Ο Μπεστιτζάνος που είχε πείσης 10 πόντους και το τρίποντο του Σαρικάκη (6) έφεραν το ματς στα ίσα (54-54) με τους Βερεντζιώτη, Κακλέα και Σαρικάκη να ευστοχούν από τη γραμμή γράφοντας το τελικό 57-54 καθώς ενδιάμεσα ο Λεκκός είχε 0/2 και οι Μανδρώνης και Μαυράκης αστόχησαν στα τελευταία σουτ.

Εκεί οι Southerns αντιμετώπισαν πρόβλημα με τα φάουλ και αγωνίστηκαν με 4 παίκτες τα τελευταία δύο λεπτά. Παρά τα τρίποντα του Λ. Πετρογεωργάκη (6) και τα καλάθια του Παπαδόπουλου (5) λύγισαν απ΄τους Γλαράκη, Μπεστιτζάνο 9από 4) και Σακκά με τους Ελλάνιους να είναι λίγο πιο ψύχραιμοι από τη γραμμή της φιλανθρωπίας αποδρώντας με το "διπλό" με το τελικό 58-59 !

Mvp αναδείχθηκε ο Γιάννης Σαρικάκης έχοντας 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Κώστας Κακλέας με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 5 λάθη. 

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο αλάνθαστος Κώστας Αλσαντζής που μέτρησε 24 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες που ήταν με τους νικητές !