Την τρίτης της νίκη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης στον Κορυδαλλό η Κατρακείλα που φιλοξένησε τους Southerns μετά από μια αναμέτρηση που κυριάρχησαν οι άμυνες !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και με τα τρίπποντα των Χαλίμου (4) και Μακαρατζή προηγήθηκαν με 9-1 , ενώ από την άλλη πλευρά σκόραρε μόνο ο Παπαδόπουλος (3) , για το πενιχρό 9-3 στο πέρας των πρώτων δέκα λεπτών.

Τα συγκροτήματα έστιασαν στα μετόπισθεν με την εικόνα να μην αλλάζει στο δεύτερο δεκάλεπτο. Η Κατρακείλα έφτασε στο +12 χάρη στα σουτ των Μπουχλή και Συρίγου (από ένα τρίποντο) με τους Κοντόπουλο (4) και Παπαδόπουλο (5) να μείωνουν σε 19-12 που ήταν και το σκορ στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα ο ρυθμός δεν άλλαξε ωστόσο το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι με σερί 6-0 με τους Χαλά (4) και Κοντόπουλο (3) μείωσαν στον πόντο, όμως η Κατρακείλα απάντησε με το ίδιο νόμισμα και με το δικό της 6-1 με το τρίποντο του Μαργαρίτη μπήκε μπροστά με 25-22 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι γηπεδούχοι ξέφυγαν στο +7 σκοράροντας αρκετοί από ένα καλάθι ( Λυμουρας, Κιτζογλου,  και Θανασούλιας) . Ο Παπαδόπουλος με έξι πόντους ήταν αυτός που κατάφερε να φέρει το ματς στο καλάθι (31-29) για τους Southerns ωστόσο τα καλάθια των Συρίγου και Μαργαρίτη υπέγραψαν το τελικό 35-29.

MVP  αναδείχθηκε ο Γιάννης Μαργαρίτης με 7 πόντους, 11 ριμπάουντ και 1 μπλοκ. Παίκτης κλειδί ήταν ο Φίλιππος Λυμουρας που είχε 6 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος έχοντας 16 πόντους, 7 ριμπάουντ,1 ασίστ, 4 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές είχαν περισσότερες λύσεις και μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ.