Για την δέκατη πράξη της East Division 1 τα PISTONIA αντιμετώπισαν την Κυριακή την Kranaa και μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές η δεύτερη πήρε το ροζ φύλλο χάρη στο καλό "full court press" της φίνις.

Σε σχετική ισορροπία κύλησε η αναμέτρηση στο ξεκίνημα . Οι γηπεδούχοι με "τοπ σκορερς" τον Χριστοπουλο (6) να ειναι ασταμάτητος και τους Σουρμελακη και Γκλαβά(απο 5 έκαστος) να σιγοντάρουν πήραν το προβάδισμα απέναντι στους Μότσκα (9) και Μπουλαξή (7) και προηγήθηκαν με 21-20 τα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν δυναμικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με αρκετές λύσεις απο τον Μπουλαξή (8) , Μοτσκα (3) και Ωραιόπουλο  έφτασαν στο +3, όμως οι αντίπαλοι τους ανέκαμψαν άμεσα με τους Γεωργιου(4), Χριστοπουλο (3) , Πεππέ και Αντωνοπουλο (από 2) μειώνοντας στην ελάχιστη δυνατή διάφορα στου δρόμου τα μισά.

Οι Γηπεδούχοι είχαν το καλό τους διάστημα μετά την ανάπαυλα και προηγήθηκαν με 18-14 στην τρίτη περίοδο . Εφεση στο σκοράρισμα απο Γεωργίου (5) , "Δυναμικου" Μπίνα (4) , Γκλαβά (4)  , Τσαγιάννη (2) , Χριστόπουλο(1) και Καπουράνη (3). Στην αντιπέρα όχθη Μοτσκα (2) , Αυλωνίτης (3) , Γαργαλάκος (3) , Γιαννάκος (2) και Ωραιοπουλος (4) εκαναν οτι καλύτερο μπορούσαν στον επιθετικό τομέα.

Τα τελευταία ωστόσο δέκα λεπτά ήταν μια άλλη υπόθεση. Η Kranaa έκανε εντυπωσιακο φουλ κορτ πρεσ με αντεπίθεση διαρκείας του Γεωργίου (7), "Μαχητικού" Αντωνόπουλου , Καπουράνη και Χριστόπουλου . Bρέθηκαν στο +4 , με την κούραση να επιδρά στα Pistonia (με τον Μπουλαξή να κάνει οτι μπορει στο επιθετικό κομματι )και ετσι κατεφεραν να παρουν το ροζ φυλλο αγώνα με τελικο σκορ το 63-59.

Mvp  ο Αντωνόπουλος που είχε 4 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασιστ , 1 κλεψιμο , 1 κοψιμο και 1 λάθος. Παίκτης κλειδί ήταν ο Γεωργίου καταγράφοντας 17 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα . 

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ωραιόπουλος  με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασσιστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές είχαν τις δυνάμεις και τα ταχύτατα πόδια στην τελική ευθεία .