Mε τον Χρήστο Παρασκευόπουλο να παίζει και για τον απόντα αδερφό του οι Legends συνέχισαν την εξαιρετική τους πορεία στην South Division 1 το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό όταν στο πλαίσιο της 10ης στάσης αντιμετώπισαν τους αξιόμαχους Ba.Shock . Με φίνις διαρκείας στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραν το πολύτιμο ροζ φύλλο και ετοιμάζονται πλέον για το ντέρμπι της Πέμπτης απέναντι στους Abaleiros.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο εντυπωσίασαν στο πρώτο μισό της αναμέτρησης. Με μεθοδικό και οργανωμένο μπάσκετ χτύπησαν αρχικά στον αιφνιδιασμό και με τον Μαράκη να φορά τη μπέρτα του Σούπερμαν με 13 πόντους, παρέα με τον presidente "πιτμπουλ" Μπουλούμπαση (6π) είχαν απεναντι τους μόνο τον Σκουλά (7) και προηγήθηκαν με 13-22 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ο Παρασκευόπουλος μπορεί να πήρε φόρα στη συνέχεια (9π) πάντα μαζί με τον Σκουλά (7) όμως οι Μπασόκοι με τον Μπουλούμπαση (έξι ακόμα πόντοι) και τον Καραγιάννη (4) σε πρώτο ρόλο κράτησαν την πρωτοπορία με 29-35 στη μέση της διαδρομής.

Στην επανάληψη είχαμε μονομαχία μεταξύ δύο παικτών που μοιάζουν στο αγωνιστικό στυλ. Ψηλά κορμιά με πολύ καλό περιφερειακό σουτ, τόσο ο Παρασκευόπουλος , που έβαλε 12 πόντους, όσο και ο Μαράκης με 8 έδωσαν ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με τις ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους Ba.Shock να προηγούνται με βραχεία κεφαλή (47-48).

Στην τελική ευθεία οι "Θρύλοι" ανέβηκαν συνολικά. Ο Σκουλάς είχε ρόλο πρώτου βιολιού με 10 πόντους , ενώ ο Λουκάς (5) έδωσε απειλή από την περιφέρεια. Ο Μαράκης είχε και πάλι τις αντιρρήσεις του με 5 πόντους στην αντίπερα όχθη, αλλά με το σκορ στο 57-54 οι γηπεδούχοι έκαναν καλό ντεμαράζ με επιμέρους 7-3 που τους έδωσε και τη νίκη με 64-57.

Μvp ποιός άλλος από τον Χρήστο Παρασκευόπουλο. Είχε 28 πόντους, 15 ριμπάουντ (double double), 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη. Διακρίθηκε μαζί του ως παίκτης κλειδί ο Αλέξανδρος Σκουλάς με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αλέξανδρος Μαράκης , επίσης με double figures και 26 πόντους (5/10 τρίποντα), 13 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο ταλέντο του Παρασκευόπουλου και το μέγεθος του Σκουλά για τους νικητές !