Σε θετικό ρεκόρ (5-4) πήγαν οι Miami Bricks το Σάββατο , όταν στο πλαίσιο της 10ης στροφής της South Division 1 αντιμετώπισαν τους Forty Plus καταβάλλοντας την αντίσταση τους χάρη στον Σαράντου και το πολύ καλό δεύτερο μισό.

Καλύτερη εκκίνηση είχαν οι φιλοξενούμενοι. Με τον Νομικό (6) να δίνει τον τόνο από τα 6.75 παρέα με τον Μακρή (5) πήραν το προβάδισμα απέναντι στον Σαράντου (6) και προηγήθηκαν με 11-15 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο χαμηλός ρυθμός που επικράτησε βοήθησε τους "Σαραντάρηδες" και κατά τη δεύτερη περίοδο. Ο Ακουμιανάκης είχε 4 πόντους και οι Δαγαλάκης και Ορνεράκης από ένα καλάθι κρατώντας το προβάδισμα, καθώς  Μάϊνας με 5 και Τρατολάτης με 4 ακολουθούσαν από κοντά για τους Bricks. Σκορ πρώτου ημιχρόνου 22-24.

Στην επανάληψη είχαμε αλλαγή του σκηνικού. Ο Σαράντου έκανε τα πάντα..όλα ! Με 17 πόντους διέλυσε την άμυνα των αντιπάλων του , που σκόραραν μόλις 6 πόντους και οι γηπεδούχοι όχι μόνο προσπέρασαν αλλά πήραν και διψήφια απόσταση (41-30) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λέπτα έχοντας πάρει ήδη φόρα οι Miami Bricks δεν δυσκολεύτηκαν. Ο Μάϊνας είχε επτά πόντους, ο Σαράντου ακόμα έξι και ο Ζυγολάνης πρόσθεσε ένα τριποντάκι. Στον αντίποδα Μακρής με έξι και Ακουμιανάκης με πέντε δεν έφταναν, με το τελικό 60-43 να είναι απόλυτα δίκαιο !

MVP ποιός άλλος από τον αλάνθαστο Γιάννη Σαράντου ; Είχε 29 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 5 κλεψίματα. Key player ήταν ο Γιάννης ΜάΪνας με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ηλίας Μακρής έχοντας 11 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στις αντοχές και το γρήγορο ρυθμό που είχαν οι νικητές μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά.