Μια εύκολη επικράτηση για τους MIAMI HEAK κόντρα στους LA FAMILIA με 67-46.

Ο Πατσόγλου σκόραρε το 1ο καλάθι αλλά οι Κωστόπουλος με σουτ και Σπανός με 2/2 βολές έκαναν το 4-2. Ο Μιχαηλίδης ευστόχησε σε τρίποντο αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν το 8-5. Εκ νέου ισοφάριση με τρίποντο του Ιωακειμίδη. Ο Γεωργιάδης με τρίποντο και σουτ 2 πόντων έκανε το 13-8 αλλά ο Ιωακειμίδης με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε. Ο Γεωργιάδης όμως με 4 πόντους και ο Κωστόπουλος έκαναν το 19-13. Ο Παπαχριστόδουλος μείωσε ενώ ο Καπλάνης έκανε το 21-15.

Με καλάθια των Παλαιολόγου και Αγγελόπουλου η διαφορά πήγε στους 12. Οι Πετρίδης και Μιχαηλίδης μείωσαν αλλά ο Παλαιολόγος από κοντά και ο Σπανός με τρίποντο έκαναν το +12 ξανά. Το 2ο δεκάλεπτο συνεχίστηκε με εκατέρωθεν καλάθια από τους Ιωακειμίδη και Πετρίδη από τη μια και Κωστόπουλο και Λαδιά από την άλλη για το 40-29 του ημιχρόνου.

Με σερί από τους Λαδιά, Καπλάνη και  Κωστόπουλο η διαφορά έφτασε στους 21 πόντους. Ο Ιωακειμίδης μείωσε αλλά ο Γεωργιάδης ευστόχησε σε τρίποντο. Και πάλι ο Ιωακειμίδης όμως με 2 τρίποντα κατάφερε να μειώσει τη διαφορά. Ο Γεωργιάδης όμως απάντησε με τον ίδιο τρόπο για το 56-37.

Τα πράγματα ήταν δύσκολα για τους φιλοξενούμενους και έγιναν δυσκολότερα καθώς ο Αγγελόπουλος έφυγε στον αιφνιδιασμό ενώ ο Σπανός ευστόχησε σε τρίποντο. Ο Παπαχριστόδουλος μείωσε αλλά οι Αγγελόπουλος, Σπανός και Παλαιολόγος έφτασαν τη διαφορά στους 24. Ο Πατσόγλου με τρίποντο έγραψε το τελικό 67-46.

MVP της αναμέτρησης ο Γεωργιάδης με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ιωακειμίδης με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ

Το ματς κρίθηκε: Οι γηπεδούχοι ήταν περισσότερο εύστοχοι. Σκόραραν 13 περισσότερα δίποντα ενώ είχαν και 10 περισσότερα ριμπάουντ ενώ κατάφεραν να βγούν πολλές φορές στον αιφνιδιασμό.