Την έκτη τους νίκη στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της East Division 1 πέτυχαν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ οι Μυρμιδόνεςπου φιλοξένησαν τους Rejects χάρη στο εξαιρετικό τους δεύτερο δεκάλεπτο !

Οι ομάδες συμβάδισαν αρχικά καθώς το παιχνίδι πήγε σε χαμηλό τέμπο. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Χατζηαγγελή (5) και το τρίποντο του Κακκαβά, ενώ οι αντίπαλοι τους είχαν τους Δημητρακόπουλο (6) και Βάγια (4) σε πρώτο ρόλο για το ισόπαλο 12-12 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Αλλαγή σκηνικού είχαμε στη συνέχεια. Οι Μυρμιδόνες σάλπισαν επίθεση ! Με σερί 13-0 , που έγινε επιμέρους 20-2 με το μαγικό κουαρτέτο των Ι. Αλεφαντινού (6), Μουτεβελή , Χατζηαγγελή (από 5) και Γεωργικόπουλου (4) μετέτρεψαν το ισόπαλο 14-14 σε 34-16, ολοκληρώνοντας εν τέλει το ημίχρονο με διαφορά 17 πόντων (37-20).

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της κατάστασης με τους Χατζηαγγελή και Κακκαβά 9από 3π) , με τον Δημητρακόπουλο να σημείώνει οκτώ πόντους για τους Rejects. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 50-32.

Με τα πάντα να έχουν ουσιαστικά κριθεί οι ομάδες προσέγγισαν την τελική ευθεία του παιχνιδιού με ελεύθερο μπάσκετ. Πόθος με εννιά και Κωνσταντίνου με πέντε βρήκαν χώρους για τους φιλοξενούμενους, όμως στον αντίποδα Γεωργικόπουλος με 4 και τα τρίποντα των Μουτεβελή και Κακκαβά δεν άφησαν καμία αμφιβολία για το ποιός θα είναι ο νικητής, με τους Μυρμιδόνες να επικρατούν δίκαια με το τελικό 66-46 !

MVP: Με double double ο Μιχάλης Χατζηαγγελής έχοντας 15 πόντους, 16 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ κι ένα λαθάκι. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο αλάνθαστος Γιάννης Αλεφαντινός με 11 πόντους, 7 ριμπάουντ,2 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν με double figures ο Παύλος Δημητρακόπουλος που κατέγραψε 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές φόρτσαραν μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και επικράτησαν σε όλα τα σημεία του γηπέδου.