Την τέταρτη τους νίκη στην East Division 1 πέτυχαν οι Νότιοι το Σαββατόβραδο στην Καισαριανή όταν για την 10η αγωνιστική αντιμετώπισαν την Sun City Drink Team και αποδίδοντας πολύ καλά στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης έφτασαν στη νίκη !

Οι ομάδες κινήθηκαν πλάι πλάι στο ξεκίνημα. Ο Γερεουδάκης έκανε τα περισσότερα για τους γηπεδούχους με 10 πόντους, με τον Τσοπουρίδη (9) να αποτελεί το αντίπαλο δέος , και το σκορ να είναι στο 16-13 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Νότιοι έφτασαν ως το +9 στη συνέχεια με τους Παπαντώνη (4), Καραγιάννη και Χαλκιαδάκη (από 3) να είναι οι πιο δραστήριοι, ενώ ο Τσοπουρίδης (6) απαντούσε περιστασιακά για τους Ηλιοπουλιώτες, για το 30-24 στο ημίχρονο.

Οι Νότιοι ανέβασαν στροφές μετά την ανάπαυλα. Είχαν περισσότερες λύσεις με τους Παπαντώνη (7), Γερεουδάκη και Χαλκιαδάκη (από 4) στην πρώτη γραμμή και με σερί 9-0 αποσπάστηκαν στο +15. Η Sun City , παρά τα τρίποντα των Λόη και Κεστεκίδη δεν κατάφερε να ακολουθήσει, με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει με το σκορ στο 50-34.

Στην τελική ευθεία οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της κατάστασης. Ήαν η σειρά των Χαλκιαδάκη (8), Μακρή (5) και Καραγιάννη (4) να σκοράρουν και παρά την αντίδραση των Λόη (7), Πανουργιά (5), Τσόλια (4) αλλά και τα τρίποντα των Τσοπουρίδη και Παπαδόπουλου και το ελεύθερο gamepley οι φιλοξενούμενοι δεν πλησίασαν , με τους Νότιους να πανηγυρίζουν το απόλυτα δίκαιο τελικό 74-58.

MVP: Ο αλάνθαστος Γιάννης Γερεουδάκης με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Χάρης Χαλκιαδάκης με 14 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα και 4 λάθη.

Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν με double figures o Ιορδάνης Τσοπουρίδης, που κατέγραψε 20 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έπαιξαν καλύτερα στο δεύτερο μισό και φάνηκε να το θέλουν πιο πολύ !