Για την 10η αγωνιστική της North division 1 οι Ροζ Πάνθηρες υποδέχτηκαν τους Retro Stars με τους δεύτερους να αποδεικνύονται πιο στοχοπροσηλωμένοι και με περισσότερες λύσεις, σε μνια αναμέτρηση με πολλά ups & downs.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στην αρχή και με δυνατή άμυνα που επέτρεψε μόλις 8 πόντους , με σερί 12-0 χάρη στους Πέτρο και Γιώργο Νιφόρα (7 & 4 αντίστοιχα) προηγήθηκαν με διπλό σκορ (8-16)στα πρώτα δέκα λεπτά.

Με νεό 7-0 με τους Γ, Νιφόρα (7) και Μουτεβελή (4) έφτασαν στο +15 και παρά τις προσπάθειες του Ανδρεαδάκη (5) από την αντίπερα όχθη, κράτησαν την διψήφια απόσταση (17-31) στου δρόμου τα μισά.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Ροζ Πάνθηερες αντέδρασαν εντυπωσιακά ! Με επιμέρους 19-2  με την τετράδα Παπακωνσταντή (9), Ανδρεαδάκη (5), Ιατρού και Καραγιαννάκη (από 4) όχι μόνο ισορρόπησαν αλλά και προσπέρασαν με 36-33 ! Ωστόσο οι Retro με τον Γ. Νιφόρα να το παίρνει προσωπικά με 13 πόντους και σερί 9-0 με τρία back to back τρίποντα πήραν την πρωτοπορία με 41-50 στο τριαντάλεπτο !

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου η διαφορά πήγε στο +16 με τους Πέτρο & Γιώργο Νιφόρα (7 & 6 πόντοι) αλλά και τον Δημήτρη (επίσης με έξι) να πρωταγωνιστούν. Οι Πάνθηρες επιχείρησαν να επιστρέψουν με τους Ανδρεαδάκη (8). Παπακωνσταντή (5) και Αυλωνίτη (4), μείωσαν στους οκτώ, αλλά δεν είχαν άλλη βενζίνη στο ρεζερβουάρ. Οι Retro Stars επικράτησαν δίκαια με το τελικό 63-71 !

MVP:  Ο Βασίλης Παπαγιαννίδης που είχε 8 πόντους, 21 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και ένα λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Ισίδωρος Ανδρεαδάκης με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 3 κλεψίματα.

Κλειδί του αγώνα και πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Νιφόρας που κατέγραψε 30 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο τμήμα της αναμέτρησης με πολλές επιθετικές λύσεις.