Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 1ου Division (north) οι Σκούρκοι αναμετρήθηκαν με τις Rougixtres. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο με τις Rougixtres να ξεκινάνε καλύτερα στο 1ο δεκάλεπτο. Έφτασαν την διαφορά σε υψηλά πλαίσια και ήλεγχαν το παιχνίδι. Οι Σκούρκοι έκαναν την δικιά τους αντεπίθεση, αλλά δεν κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα τον αγώνα! 46-53 ήταν το τελικό σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων!

Πολύ καλά άρχισαν οι Rougixtres στο 1ο δεκάλεπτο. Παίζοντας ομαδικό και ορθολογικό μπάσκετ οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν μια διαφορά 12 πόντων. 20-8 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Σκούρκους να μένουν χαμηλά. Για τους γηπεδούχους Ζορμπάς και Χρυσίνας πέτυχαν από 1 τρίποντο ο καθένας. 3 καλάθια έβαλε ο Λασκαρίδης και 5 πόντους ο Σιαμπλής για τις Rougixtres!

Πιο ισορροπημένο ήταν το 2ο δεκάλεπτο. Ο ρυθμός έπεσε και το παιχνίδι έγινε πιο physical. Οι Σκούρκοι αν και ανταγωνιστικοί είδαν την διαφορά να αυξάνεται κατά 1 καλάθι (14 πόντοι). Για τους Σκούρκους 6 πόντους έβαλε ο Μπούκας. 5 είχε ο Λασκαρίδης και 3 ο Ρούσσος για τους προπορευόμενους.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 3η περίοδος. Οι 2 ομάδες έπαιζαν σκληρό μπάσκετ με επιμονή στην άμυνα. 13-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τις Rougixtres να καταφέρνουν να κρατήσουν αλώβητη την υπέρ τους διαφορά. Για τους Σκούρκους Μπούκας και Μαυρίκιος πέτυχαν από 2 καλάθια έκαστος. Για τις Rougixtres 4 πόντους έβαλε ο Σιαμπλής και 1 τρίποντο ο Πλαμαντούρας.

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι Σκούρκοι στο 4ο δεκάλεπτο. Προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή, αλλά η διαφορά των 14 πόντων ήταν πολύ μεγάλη για να το καταφέρουν. Το παιχνίδι έληξε με τον πίνακα να δείχνει 46-53. 15-8 ήταν το επιμέρους σκορ της περιόδου! Για τους νικητές 4 πόντους έβαλε ο Σιαμπλής. 10 πόντους είχε ο τρομερός Μαυρίκιος για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Σιαμπλής με 16 πόντους, 10 ριμπάουντ (9-1), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 37 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ν. Μαυρίκιος με 18 πόντους, 3 ριμπάουντ (3-0), 1 ασίστ, 5 κλεψίματα και 2 λάθη σε 32 λεπτά.

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ν. Πάτσης με 15 ριμπάουντ (8-7), 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 28 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από το πολύ καλό 1ο ημίχρονο των φιλοξενούμενων!