Για τη 10η αγωνιστική της East Division 1 οι μόλις έξι διαθέσιμοι Sourmena Bulls υποδέχτηκαν στη Γλυφάδα τους 3KAIOKUKOC με τους δεύτερους να επικρατούν με άνεση χάρη στην εκπληκτική τους δεύτερη περίοδο.

Οι ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι σκοράροντας με το σταγονόμετρο. Λάζαρης, Λεμονής και Καλαμπόκας είχαν από ένα καλάθι για τους γηπεδούχους, ενώ οι αντίπαλοι τους με τον Χαραλαμπίδη να πετυχαίνει τέσσερις πόντους, προηγήθηκαν με 6-8 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στη συνέχεια.  Με επιμέρους 2-13 και το κουαρτέτο Χαραλαμπίδη (7), Λειβαδιά , Σταθόπουλου 9από 6) και Τσιάνα (4) παρουσίασαν αξιοθαύμαστη πληρότητα με λύσεις σε κάθε γραμμή. Από τους Ταύρους σκόραρε μόνο ο Λεμονής (6)  κι έτσι με νέο 9-0 οι "Κούκοι" πήγαν στο 12-33 στο πρώτο ημίχρονο !

Η διαφορά πήγε ως το +21 μετά την ανάπαυλα, με τον Τσιάνα (5) για τους 3KAIOKUKOC. Οι Σουρμενιώτες βρήκαν χώρους και με τους Ζαμπουλη (6) και Λεμονή (5) μείωσαν κάπως ως το 27-44 στο πέρας της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένα. Ζαμπουλης με 13, Λεμονής με έξι και Λάζαρης με τέσσερις σκόραραν για τους Bulls που μείωσαν ως τους εννιά, ωστόσο οι 3KAIOKUKOC δεν απειλήθηκαν άμεσα χάρη στους Ράμμο, Χαραλαμπίδη (από 5), Λειβαδιά (4) και το τρίποντο του Τυλιγάδα κατέκτησαν το έκτο ροζ φύλλο με το τελικό 50-64!

MVP: Ο Πρόδρομος Χαραλαμπίδης με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί: Ο Αγγελής Λειβαδιάς έχοντας 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 1 λάθος.

Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Νίκος Λάζαρης με 6 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 5 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε :  Στο δεύτερο δεκάλεπτο των νικητών !