Ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ στα δέκα τελευταία λεπτά οι Squidballz σκαρφάλωσαν στην κορυφή της North Division 1 όταν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής αντιμετώπισαν τους δυσλοκατάβλητους Beaux Gosses !

Οι ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα την αναμέτρηση και δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα. Οι φιλοξενούμενοι  με καλάθια των Σκρέμπου, Χεμντάν, Αποστολόπουλου και Αγγελή πήραν το προβάδισμα και παρά τους πέντε πόντους του Καλαποθαράκου δεν το έχασαν ως την εκπνοή της πρώτης περιόδου (7-8).

Ο ρυθμός δεν άλλαξε στη συνέχεια. Οι "Γάλλοι" έφτασαν μάλιστα στο +7 με τον Σκρέμπο (8) να πιάνει μεγάλη απόδοση, όμως οι αντίπαλοι τους μείωσαν χάρη στον Μανιό (4) σε 17-20 στο ημίχρονο.

Στο ίδιο αμυντικό μοτίβο κύλησε το παιχνίδι και μετά την ανάπαυλα. Χεμντάν (6) και Σκρέμπος (5) σκόραραν για τους Beaux Gosses συντηρώντας μικρές διαφορές, ενώ ο Παπουτσής με τέσσερις πόντους κράτησε τα "Καλαμάρια" κοντά στο σκορ (25-31) στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Οι "Ωραίοι τύποι" προηγήθηκν με 30-35 ωστόσο υπέστησαν black out ! Οι Squidballz με τον Μανιό να σκοράρει ασταμάτητα 910π) και τους Δρακόπουλο και Καλαποθαράκο να συμπληρώνουν από τα 6.75 με πέντε και τρεις αντίστοιχα έστησαν σκηνικό ανατροπής. Με επιμέρους 14-2 έφεραν τα πάνω κάτω και "καθάρισαν" την αναμέτρηση με το τελικό 47-38 !

Μvp ήταν ο Παύλος Μανιός με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. Παίκτης κλειδί ο Γρηγόρης Καλαποθαράκος με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Παναγιώτης Σκρέμπος με double double και 15 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην αντίδραση των νικητών στα δέκα τελευταία λεπτά.