Για τη 10η πράξη της East Division 1 η Voskonia υποδέχτηκε στη Γλυφάδα το Σαββατόβραδο τους Davari με τους δεύτερους να επικρατούν με άνεση παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου και κατακτώντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου !

Αρχικά οι ομάδες συμβάδισαν σε γρήγορο τέμπο αμφότερες. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στους Μαστρογιάννη (6), Δερδενέ (4) και Μοναστηριώτη (3) με τους αντιπάλους τους να έχουν ένα 8-0 και να προσπερνούν χάρη στα τρίποντα των Ρόκα (6) και Καλύμνιου (3), για το 13-18 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα ...διαστημικό δεύτερο δεκάλεπτο. Με σερί 15-0 και την τριπλέτα Τσουρτου (9), Πολίτη (8) και Γεωργίου (5) άνοιξαν τον ρυθμό βγαίνοντας στο ανοιχτό γήπεδο, δέχθηκαν μόλις 9 πόντους (Ταγκούλης 3) και αποσπάστηκαν με 22-43 στου δρόμου τα μισά.

Δεν άλλαξε κάτι μετά τη διακοπή. Οι "Βοσκοί" βασίστηκαν σχεδόν αποκλειστικά στον Μαστρογιάννη (13π), ενώ στην αντίπερα όχθη υπήρχε μεγαλύτερη ποικιλία. Η διαφορά πήγε ως το +26 με τους Τσουρτο (6) και τα τρίποντα των Ρόκα και Πολίτη, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 37-56.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες εστίασαν στο ελεύθερο μπάσκετ καθώς είχαν κριθεί τα πάντα. Για τη Voskonia σκόραραν κυρίως οι Ταγκούλης (7) και Μοναστηριώτης (4) ενώ οι Davari επιδόθηκαν σε βομβαρδισμό από τα 6.75 με τους Πολίτη (5), Τσουρτο, Καλύμνιο, Ρόκα & Γεωργίου (από 3) επικρατώντας με το απόλυτα δίκαιο 54-73.

Mvp αναδείχθηκε με double double ο αλάνθαστος Τάσος Πολίτης. Μέτρησε 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα. Άξιος συμπαραστάτης του και παίκτης κλειδί ήταν ο Μιχάλης Τσουρτος με 20 πόντους , 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παύλος Μαστρογιάννης με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ,1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Που κρίθηκε: Στην περιφερειακή ταχύτητα και τις περισσότερες δυνάμεις των νικητών.