Εξαιρετικό μπάσκετ από όλους τους Λέτζεντς, που με «μαγικό» δίδυμο Παρασκευόπουλων και σωστή διαχείριση, πήραν την 9η νίκη τους στον Νότιο όμιλο της Division 1 (9-1), παραμένοντας μόνοι στην κορυφή, με τους Beasleys να μένουν από δυνάμεις στο τελευταίο πεντάλεπτο και να πλασάρονται στην 3η θέση (7-3), παίζοντας επίσης πολύ ωραίο μπάσκετ και κάνοντας μια ανατροπή του σκορ για πολύ λίγο στο τρίτο δεκάλεπτο.

Με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο να δίνει το έναυσμα για την… καταιγίδα και τον Σκουλά να ξεκινάει με 2/2 τρίποντα, οι Legends έδειξαν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους, παίρνοντας το προβάδισμα με το απίθανο 18-26 του δεκαλέπτου, έχοντας από την άλλη τους Καστάνη, Μόσχο, Άγγελο Καραγιαννίδη και Νικόλα Ραλλάκη να ακολουθούν για τους «Μπίζλιζ», οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό στη δεύτερη περίοδο και βρήκαν πολλές λύσεις από τον Χρήστο Ραλλάκη, χωρίς όμως να επηρεάσουν τους Λέτζεντς, που συνέχισαν τον καταιγισμό των εύστοχων σουτ από όλες τις αποστάσεις, βάζοντας στην εξίσωση και τους Τάκη Παρασκευόπουλο, Οικονόμου, κλείνοντας το ημίχρονο στο 42-49.

Άγγελος Καραγιαννίδης και Χρήστος Ραλλάκης βάλθηκαν να κάνουν την ανατροπή για τους Beasleys στο τρίτο δεκάλεπτο και τα κατάφεραν, αλλά μόνο για έναν πόντο και για περίπου 2 λεπτά, με τη βοήθεια και του Ακαρέπη, αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι έτρεξαν ακόμα περισσότερο και οι Παπαντωνίου, Λουκάς, Τάκης Παρασκευόπουλος έκαναν το 59-67 του 30ου λεπτού, διατηρώντας το προβάδισμά τους μέχρι τέλους, αφού οι «άσπροι» έχασαν λόγω τραυματισμού τον Άγγελο Καραγιαννίδη και μετά το 35’ έδειξαν σημάδια κούρασης στην άμυνα, κάτι που άφησε στα αδέρφια Παρασκευόπουλων χώρους για το τελικό 70-81.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Τάκης Παρασκευόπουλος με 19 πόντους, 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ, ενώ ο Χρήστος Παρασκευόπουλος είχε 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Από τους «Μπίζλιζ» ξεχώρισε ο Χρήστος Ραλλάκης με 24 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 5 κλεψίματα, με τον Άγγελο Καραγιαννίδη να τελειώνει το ματς με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Το ματς κρίθηκε στην απίθανη αποτελεσματικότητα των Λέτζεντς, από την αρχή μέχρι το τέλος, οι οποίοι έβγαλαν και ωραίες φάσεις, κρατώντας δικαίως την πρώτη θέση στον όμιλο.

Beasleys (Γ. Καραγιαννίδης): Χ. Ραλλάκης 24, Α. Καραγιαννίδης 17, Ν. Ραλλάκης 8, Ακαρέπης 6, Μόσχος 6, Γ. Καραγιαννίδης 4, Πούλιος 3, Καστάνης 2 (12 ριμπ.), Γιαννούλιας

Legends (Οικονόμου): Χ. Παρασκευόπουλος 22, Τ. Παρασκευόπουλος 19, Σκουλάς 14, Κοσμάς 7, Λουκάς 6, Παπαντωνίου 6, Οικονόμου 5, Τσέκερης 2, Σταμάτης, Γεωργιάδης