Στο φινάλε του πρώτου γύρου της North Division 1 οι Beaux Gosses υποδέχτηκαν το Σαββατόβραδο στο ΟΑΚΑ τους Ροζ Πάνθηρες, με τους δεύτερους να πετυχαίνουν μια σπουδαία τόσο σε εμφάνιση όσο και σε σημασία νίκη, καθώς βρίσκονται στην όγδοη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ !

Οι φιλοξενούμενοι ήταν λίγο καλύτεροι στο ξεκίνημα. Ο Παπακωνσταντής με πέντε πόντους και ο Πούλος με με τέσσερις τους έβαλαν μπροστά στο σκόρ ενώ οι αντίπαλοι τους είχαν τον Χεμντάν (4) ως πιο αποδοτικό σε αυτό το διάστημα, με το δεκάλεπτο να κλείνει με 10-15.

Στη δεύτερη περίοδο οι Πάνθηρες ανέβασαν στροφές καθώς και οι έξι διαθέσιμοι είχαν μεγάλη απόδοση. Ο Αυλωνίτης σκόραρε πέντε πόντους, Καραγιαννάκης και Παπακωνσταντής από τέσσερις , ενώ Πούλος , Ιατρού και Αϊβαλιώτης από τρεις, με τη διαφορά να γίνεται διψήφια. Ιωάννου και Χεμντάν είχαν από 4 πόντους για τους "Γάλλους" δίχως όμως να είναι αρκετοί, με το σκορ να είναι στο 21-37 στη μέση της διαδρομής.

Το καλό μπάσκετ συνέχισε το συκγρότημα του Γαλιγαλη και μετά την ανάπαυλα κυριαρχόντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του παρκέ.  Με τον Αυλωνίτη να σκοράρει ακόμα πέντε πόντους και τους Ιατρού και Καραγιαννάκη τέσσερις η διαφορά έφτασε στο πικ της (31-50), με τους γηπεδούχους να αντιδρούν χάρη στον Ιωάννου με οκτώ συνεχόμενους πόντους και με το τρίποντο του Καλαποθάκου μειώνοντας σε 40-52 στο τριαντάλεπτο.

Στην αρχή της τέταρτης περιόδου η διαφορά πήγε στο +16 και κάπου εκεί χτύπησε ο συναγερμός για τους Beaux Gosses ! O Xεμντάν σκόραρε από μακριά (8π), ο Πόγκας οργάνωνε και εκτελούσε (4π) και με ένα 12-0 μείωσαν αρχικά στους 4. Το τρίποντο του Χεμντάν έκανε το 55-58 λίγο πριν το τέλος, με τον Ιατρού (5) να μένει ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών δίνοντας το ροζ φύλλο στην ομάδα του με το τελικό 55-61.

MVP αναδείχθηκε ο Βασίλης Ιατρού με γεμάτη εμφάνιση  που μέτρησε 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αμιρ Χεμντάν με double double  και 19 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Στέφανος Καραγιαννάκης με 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Στο οργανωμένο και ουσιαστικό παιχνίδι των νικητών που διάβασαν κάθε φάση και έψαξαν τα πλεονεκτήματα !