Με έξι νίκες έκλεισαν τον πρώτο γύρο της East Division 1 το απόγευμα του Σαββάτου στην Καισαριανή οι Rejects που φιλοξενήθηκαν από την Kranaa χάρη στη μεγάλη απόδοση των Νεοφύτου και Λεούση !

Μετά το αρχικό 9-8 (Σουρμελάκης 3 και Μπινας, Χριστόπουλος και Τσαγιάννης από 2 για τους γηπεδούχους) οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα 9-0 με τους Νεοφύτου (5π) και Δημητρακόπουλο (4) σε πρώτο ρόλο παίρνοντας την πρωτοπορία στο σκορ με 9-17 στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Ο Δημητρακόπουλος συνέχισε να βρίσκει το αντίπαλο καλάθι με ακόμα έξι πόντους και καθώς η άμυνα των Rejects δεχόταν σκορ με το σταγονόμετρο  (ένα τρίποντο ο Καπουράνης και από ένα καλάθιι οι Αργυρόπουλος και Τσαγιάννης) η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα στη δεύτερη περίοδο, με το ημίχρονο να κλείνει στο 16-27.

Στην επανάληψη ποιός είδε τους Rejects και δεν φοβήθηκε ; Με άμυνα από μπετόν αρμέ (Μπίνας και Πεππές από ένα καλάθι μόλις για την Kranaa) και με τους Λεούση (10), Σταματιάδη (7) και Νικολόπουλο (4), με σερί 11-0 η απόσταση διευρύνθηκε πάνω από το +20, για να φτάσει ως το 20-48 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περιόδο οι φιλοξενούμενοι άφησαν το πόδι από το γκάζι. Η Kranaa βρήκε χώρους και με μπόλικα τρίποντα και τους Χριστόπουλο (15π), Πεππέ (8) και Καπουράνη (5) κατέβασε τη διαφορά που ωστόσο ήταν αρκετά μεγάλη για να ανατραπεί. Ο Πόθος με 7 πόντους και ο Λεούσης με 4 φρόντισαν ώστςε να μην απειληθούν περαιτέρω οι Rejects που πήραν το ροζ φύλλο με το τελικό 48-61 !

MVP: Ο Γιάννης Λεούσης με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 4 κλεψίματα και 5 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Αλέξανδρος Νεοφύτου με γεμάτη στατιστική και 7 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Γιώργος Πεππές που κατέγραψε 10 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Στο καταιγιστικό τρίτο δεκάλεπτο των νικητών.